Yenilenmiş iPhone alınır mı?

RAMB0

Hectopat
Daha fazla  
Amacım tamamiyle uzun ömürlü bir cihaz almak. Hedefim S24 FE idi, fakat telefonlara taksit yapılmadığı için alamadım. Almam için iki üç ay beklemem gerekiyor. Onun yerine 6 ay peşin fiyatına taksitli yenilenmiş IPhone'ları gördüm. Sizce maksimum 23-24K olacak şekilde (iPhone XS Max, iPhone 11, 11 Pro olabilir mesela) öneride bulunur musunuz?
Alacağım cihazı 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum. IPhone'da canımı sıkan tek şey 60 Hz olması ve bataryası.

Yenilenmiş cihaz önermiyorum. İçerisinde yan sanayi parça barındırıyor ve alsanız bile çok uzun yıllar götürmez.

Kardeşim imkanın varsa sıfır al yenilenmiş almanı tavsiye etmiyorum illaki arızası çıkıyor

Yenilenmiş cihaz almayın sakın benim başıma geldi çünkü. Bir cihaz almıştım EasyCep üzerinden cihaz yenilenmişti bir süre sonra şarj yerinde sorun çıkmıştı ve ekranda kararmalar meydana gelmişti sonrasında yardımcı olunmuyor maalesef. Paranızı çöpe atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…