Yenilenmiş iPhone SE 2020 alınır mı?

Paytes13

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Yenilenmiş, ikinci el, değişensiz iPhone SE 2020 buldum. Bataryası 80 ve 7500TL, yanında 4 kılıf daha var. Sizce alınır mı?

Yenilenmiş cihaz ama değişeni yok Vodafone'dan almış imeisindede yenilenmiş cihaz yazıyor.

Yanındaki 4 kılıf aklımı çeldi.. yapmayın.. değişeni olmayan bir alet yenilenmiş olmaz, ikinci el olur.

Bence arkadaş yenilendikten sonra değişim geçirmemiş demeye çalışmış. Alınır hocam. Batarya konusunda üzülürsünüz biraz belki ama hala kullanan arkadaşlarım var çevremde memnunlar.

Kutu + fatura vardır cihaz yenilenmiş olarak geçiyor IMEI sorguda ama hiçbir parçsı değişmemiştir Vodafone'den aldım cihazı tertemizdir alan hayrını görür böyle yazmış.

Eğer batarya dışında hiçbir sorunu yoksa O fiyata daha performanslı bir cihaz bulamazsın hocam. Bir batarya değişimiyle o cihaz seni tatmin edebilir.

Son düzenleme:
Merhaba. Yenilenmiş, ikinci el, değişensiz iPhone SE 2020 buldum. Bataryası 80 ve 7500TL, yanında 4 kılıf daha var. Sizce alınır mı?
Yenilenmişten kastının direkt Apple çıkışlı yenilenmiş olduğunu düşünüyorum. Seri numaralarından bu anlaşılıyor.Fabrikadan normal olarak çıkmış bir cihazın parça değişmeden yenilenmesi imkansız ve saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…