Yenilenmiş iPhone SE2(2020) alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar günlük kullanım için uygun fiyatlı telefon arıyorum. İşlemcisi ve kamerası iyi olsun yeter benim için. Bütçem 18k. Yaklaşık 6.5 yıldır Xiaomi kullanıyorum ve 2 sene sonrasında çok yavaşlıyor telefonlar. 3-4 sene rahat kullanabileceğim telefon almak istiyorum. Xiaomi öncesinde iPhone 5S kullanmıştım 1 sene ve çok güzel bir telefondu o yüzden yine iPhone almak istiyorum. Bütçeme iPhone 12 mini falan da geliyor fakat SE2'nin 2-3 katı fiyat vermeye gerek var mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilenmiş alabilirsiniz fakat A Grade almanızı öneriyorum.

Ne kadara alacağına göre değişir. Alınıp kullanılır mı dersen evet kullanılır. 2 yıl kullandım SE 2020'yi. Genel olarak memnundum.

Ne kadara alacağına göre değişir. Alınıp kullanılır mı dersen evet kullanılır. 2 yıl kullandım SE 2020'yi. Genel olarak memnundum.
Telefon 7bin TL falan 128 GB versiyonu 8bin TL EasyCep sitesinde. Aklımda birde 19 bine 12 Mini var.
Yenilenmiş alabilirsiniz fakat A Grade almanızı öneriyorum.
A Kalite yenilenmiş satan site öneriniz var mı hocam easycep üzerinden bakıyorum.

Bataryası berbat ona göre al diğer özellikleri iyidir.
(Aktif olarak cihazı kullanıyorum)

Telefon 7bin TL falan 128 GB versiyonu 8bin TL EasyCep sitesinde. Aklımda birde 19 bine 12 Mini var.

A Kalite yenilenmiş satan site öneriniz var mı hocam easycep üzerinden bakıyorum.
Hepsiburada ve Trendyol benzeri sitelere bakabilirsiniz.

Bataryası berbat ona göre al diğer özellikleri iyidir.
(Aktif olarak cihazı kullanıyorum)

Günlük kullanımda nasıldır hocam, 64 GB yeter mi, kamerası nasıl? 64 GB 7150TL, 128 GB ise 9400TL. Bu farka değer mi şu anda 64 GB Android kullanıyorum bazen 64 GB doluyor gereksiz şeyleri silerek 59-60GB civarına düşürüyorum. IPhone'da depolama nasıldır bilemiyorum kamerası falan 4K 60FPS çekebiliyormuş daha çok depolama ister diye düşünüyorum. 4 kameralı telefondan tek kameralı telefona geçeceğim ama şöyle bir şey söyleyeyim, fotoğraflarda belki şuan kullandığım daha iyi olabilir ama videoda 4K 30FPS çekerken SE 2020 4K 60FPS çekebiliyor yani ana kamerası konusunda daha iyidir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…