Yenilenmiş iPhone X alınır mı?

byMyzz

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirici
9.000 TL civarına yenilenmiş iPhone X alınır mı? Pil sağlığı vs %100 durumda oluyor ve 6 ay peşin fiyatına taksit yapılabiliyor bu yüzden tercih etmeyi düşünüyorum, fikir almak istedim. İlk defa bir iOS cihaz kullanmış olacağım sosyal medya ve kamera performansı önemli benim için ve telefonun stabil olması aldığım telefonu bir yıl kullanıp atmıyorum götürdüğü yere kadar kullanmayı tercih ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmasına gerçekten alınır ancak 9000 TL'ye değil, cihaz stabil olacaktır ancak gerçekten demiş olduğunuz tutar yüksek ve rahatça kendine iPhone Xs/Xr bulduracak bir bütçe. iPhone X'ten memnun kalırsınız ancak 9000 TL'nizi bir iPhone X için harcamayın o kadar değerli bir cihaz değil derim.
Bunun dışında IOS 16'yı alacak olan en düşük cihaz kendileri ve IOS 16'da bıraktığını varsayıp bıraktıktan sonra yazılım desteğininde 2 yıl içerisinde gideceğini varsayarsak eğer cihaz size 2,5-3,5 yıl kullanım ömrünü rahatça sunacaktır (zaten 2017'de çıkmış bir cihaz, kısa bir süre değil hatrı sayılır bir kullanım ömrü).

Ikinci el piyasasına çok güvenemiyorum ancak ne kadar fiyat bandı şuan makul bu cihaz için ? Android bir cihaz olarak 6.500 TL civarında öneriniz var mıdır?

iPhone X in Ust Modellerini alabikirseniz onlari alin. Guncelleme destegi oalrak daha uzun goturecektir

Bugün biraz çevre araştırması yaptım ve bataryası değişmiş %100 durumda kozmetik olarak 10/8.5 olan ve çalışmayan aksamı olmayan iPhone X buldum. 7.000 diyor sizce bu fiyat nasıldır? 6.500 diyen yerlerde vardı ancak kozmetik olarak daha kötü durumdalardı.

@Moneymoon

Son düzenleme:
@byMyzz Piyasası için 6500-7000'ler normal fiyatlar hocam, kasası daha kötü olan bir cihazı yapışkanla (PapsCover vs) çözebilirsiniz eğer değerlendirmek isterseniz, pili yeni değiştirilmesi de bir artı bence birazda pazarlıkla alınabilir bir teklif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…