D deleteren Kilopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 161 1 Ocak 2023 #1 Merhaba, Turkcell Pasaj üzerinden yenilenmiş iPhone XR almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi?
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 1 Ocak 2023 #2 deleteren dedi: Merhaba, Turkcell Pasaj üzerinden yenilenmiş iPhone XR almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Fiyat ne kadar?
deleteren dedi: Merhaba, Turkcell Pasaj üzerinden yenilenmiş iPhone XR almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Fiyat ne kadar?
Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2023 #3 deleteren dedi: Merhaba, Turkcell pasaj üzerinden yenilenmiş iPhone XR almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bence yenilenmişni cihaz almak yerine aynı fiyatta sıdır bir android alabilirsin.
deleteren dedi: Merhaba, Turkcell pasaj üzerinden yenilenmiş iPhone XR almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bence yenilenmişni cihaz almak yerine aynı fiyatta sıdır bir android alabilirsin.
Göründüğü Gibi Olan Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 332 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer SSCB(Rusya)-Moskova 1 Ocak 2023 #4 deleteren dedi: Merhaba, Turkcell Pasaj üzerinden yenilenmiş iPhone XR almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bir linki atar mısınız?
deleteren dedi: Merhaba, Turkcell Pasaj üzerinden yenilenmiş iPhone XR almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bir linki atar mısınız?
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 1 Ocak 2023 #5 deleteren dedi: Merhaba, Turkcell Pasaj üzerinden yenilenmiş iPhone XR almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yenilenmiş sırf iPhone olsun diye aldığınız bir telefondan as sıfır ve sizi daha uzun süre götürebilecek bir Android'i tavsiye ederim.
deleteren dedi: Merhaba, Turkcell Pasaj üzerinden yenilenmiş iPhone XR almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yenilenmiş sırf iPhone olsun diye aldığınız bir telefondan as sıfır ve sizi daha uzun süre götürebilecek bir Android'i tavsiye ederim.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 1 Ocak 2023 #6 Yenilenmiş almayın hocam. İkinci el, temiz alın daha iyi.
republic1987 Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 833 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #7 Yenilenmiş cihaz almam ve aldırmam. Kesinlikle tavsiye etmem.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.026 Çözümler 11 Yer Aydın 1 Ocak 2023 #8 Fiyatı 11700 sanırım, biraz daha zorlasanız ikinci elde Iphone 11 bulabilirsiniz temiz.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 1 Ocak 2023 #9 boifromasgard dedi: Fiyatı 11700 sanırım, biraz daha zorlasanız ikinci elde Iphone 11 bulabilirsiniz temiz. Genişletmek için tıkla... iPhone 11 için 2 Bin lira falan arttırması gerekiyor. Birde yeni yıldan dolayı gelecek olan zamları da hesaplamalıyız.
boifromasgard dedi: Fiyatı 11700 sanırım, biraz daha zorlasanız ikinci elde Iphone 11 bulabilirsiniz temiz. Genişletmek için tıkla... iPhone 11 için 2 Bin lira falan arttırması gerekiyor. Birde yeni yıldan dolayı gelecek olan zamları da hesaplamalıyız.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.026 Çözümler 11 Yer Aydın 1 Ocak 2023 #10 OnePC dedi: iPhone 11 için 2 Bin lira falan arttırması gerekiyor. Birde yeni yıldan dolayı gelecek olan zamları da hesaplamalıyız. Genişletmek için tıkla... Hocam kovalarsa 12500'e bulur diye tahmin ediyorum.
OnePC dedi: iPhone 11 için 2 Bin lira falan arttırması gerekiyor. Birde yeni yıldan dolayı gelecek olan zamları da hesaplamalıyız. Genişletmek için tıkla... Hocam kovalarsa 12500'e bulur diye tahmin ediyorum.