Yenilenmiş iPhone XS Max alınır mı?

Yeni model IPhone'ler çıkınca umarım eskilerin fiyatları daha da düşer,
Benim dediğim model eski de değil henüz, sana tavsiyem XR almaman yani ben ısınamadım o telefona. Neleri kontrol etmem gerektiğiyle ilgili bana da bilgi verebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kullanıyor musun acaba ne tür sıkıntıları var? Benim gönlümde XS almak var ama onun temizini bir türlü bulamadım. Bulsam alacağım o boyutu yüzünden. XR dan daha fazla premium hissiyatı var XS'in. Ben mağazaya gidip XR ı elime aldığımda güzeldi bence. Onu almazsam Samsung a52 almayı düşünüyorum. 2.el İphone alırken kontrol etmen gerekenler; İmei, kasa, pil, ekran, hat&telefon arama, hoparlör, kamera, 3uTools ile değişen parça kontrolü, sıvı teması kontrolü.

Eski bir samsung çalışanı olarak sana naçizane tavsiyem markadan uzak durman.
Iphone Xr kullanmadım fakat kullanan tanıdıklarım var ve olumlu düşüncelerini duymadım.2.el Face ıdsiz modellerde %90-95 darbelidir.Özellikle x ve xs cihazların birçoğunun içi kötü durumda veya değişeni çok(truetone olmayanlar var).Ben bu sebeplerden dolayı bazı sitelerdeki 2.el olanlara pek sıcak bakmıyorum Yine de son karar senin ben de döviz daha da yükselmeden almayı düşünüyorum.

Benimde almam için dövizin yükselmesi iyi olur Paramı dolar olarak tutuyorum.

Büyük ekranlı iOS cihaz kullanmak istiyorsan fiyat performans olarak en uygun cihaz XS Max. Yenilenmiş alabilirsin. İki hafta koşulsuz şartsız iade etme şansın var zaten. Bir sıkıntı olursa iade edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…