Yenilenmiş iPhone XS Max şarj %1'e düşüp kapanıyor

Xant_

Hectopat
Bu yılın başında Vestel'den aldığım yenilenmiş iPhone XS Max aldığımdan beridir şarjı yüksekken kapanıyor açıldığında ise şarj %1'e düşüyor. Birkaç kere kapanıyor ve bir süre sonra normal şarja dönüyor ama birkaç saat telefonu işgal ediyor. Aynı zamanda ayarlarda bilinmeyen parça uyarısı veriyor. 27 Ekim'de de Vestel teknik servisine gönderdim ama hiçbir müdahale yapmadan geri göndermişler. Bir de sorunu çözdüklerini iddia ediyorlar. Sizce ne yapmalıyım?
Telefonu bilindik bir teknik servise yollayıp pilini vesaire değiştirsem düzelir mi ya da sadece yazılımla pili tanıtsak yeterli mi?
Önerdiğiniz güvenilir teknik servisleri de yazarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 387335892_1290546274996614_2781102516885683184_n.jpg
    387335892_1290546274996614_2781102516885683184_n.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 219
Bu yılın başında Vestel'den aldığım yenilenmiş iPhone XS Max aldığımdan beridir şarjı yüksekken kapanıyor açıldığında ise şarj %1'e düşüyor. Birkaç kere kapanıyor ve bir süre sonra normal şarja dönüyor ama birkaç saat telefonu işgal ediyor. Aynı zamanda ayarlarda bilinmeyen parça uyarısı veriyor. 27 Ekim'de de Vestel teknik servisine gönderdim ama hiçbir müdahale yapmadan geri göndermişler. Bir de sorunu çözdüklerini iddia ediyorlar. Sizce ne yapmalıyım?
Telefonu bilindik bir teknik servise yollayıp pilini vesaire değiştirsem düzelir mi ya da sadece yazılımla pili tanıtsak yeterli mi?
Batarya cacık.

Sanırım batarya arızali gibi geldi bana. Ve bu konudan da anlaşılacağı üzerine yenilenmiş telefon alınmamasının bir göstergesidir, özellikle iPhone.
Bakanlık onayı falan var diye abim güvenip almıştı, kendisi yeni telefona geçince ben buna geçtim. Sizce pili değiştirsem güvenilir bir teknik serviste sorun çözülür mü ?

Peki ya pil sağlığı kaç?

Ya entegre bozuk makina şarj almıyor, aldım sanıyor almıyor sonra batarya gerilimi düştüğünde anlıyor %1 olduğunu, ya da direkt olarak batarya arızalı. Tüketici hakem heyetine de başvurabilirsiniz ancak yazılımla çözülecek bir olay değil bu o kesin.

Sanırım batarya arızali gibi geldi bana. Ve bu konudan da anlaşılacağı üzerine yenilenmiş telefon alınmamasının bir göstergesidir, özellikle iPhone.

Çin malı batarya ya da yedek parça hangi telefona takılsa o alınmaz yine de yüksek kalite olsa bile iPhone cihaza yabancı marka ürün takılmazmış ben onu 1. sınıf yan sanayi bataryayı SE'ye takınca anladım. Çok iyi şarjı gitse bile ısım ısım ısınıyor.

Gösterdiğin Resimde Bilinmeyen Parça Diyor Yani Büyük İhtimalle Sahte Batarya Var.

Knkim, Apple Destek'te önerilen sağlayıcıların birinden işlem yaptırırsan sıkıntı yaşamazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı