- Makaleler
- 1
Merhaba, bir telefon arayışı içerisindeyim. İdareten almış olduğum Xiaomi Mi Note 10 artık sürekli kastığı donduğu için kendime bir tane uzun vade götürecek bir telefon arıyorum. Daha öncesinde S9 Plus kullanıyordum ve bataryasını değiştirseydim, batarya performansı daha iyi olsaydı uzun süre daha götüreceğinden emindim. Dolayısıyla Samsung telefon almayı düşünüyorum. Dolaşırken eskiden bakmış olduğum ve çok beğendiğim Note 20 Ultra modelini gördüm, ikinci elde de yenilenmişe yakın fiyatlar var. Benim için mühim olan konu taksitlendirme kısmı, taksitlendirerek almak istiyorum. Aslında S24 FE düşünüyordum ancak taksit işin içine girince sıfır telefonlar birazcık zor geliyor. Performans kısmına hiç girişmeyeceğim S24 FE ve Note 20 Ultra arasındaki çünkü S24 FE çok daha güncel ve sağlam bir cihaz orası kesin. Ancak Note 20 Ultra özelinde düşündüğümüzde buna alternatif görünüşü de hoş, amiral gemisi var mıdır? Yenilenmiş telefonlara herkes çok önyargılı ve bu konuda haklılar da, bir iki parçası neredeyse çok yüksek ihtimalle değişmiş oluyor. Ancak ana sorum olan soruyu sormak istiyorum, yenilenmiş Note 20 Ultra alınır mı?