bruhan0 Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #1 Merhaba gamepad almak istiyorum, DS4 yenilenmiş ve orijinal bulabilme şansınız var mı veya ne önerirsiniz?
Merhaba gamepad almak istiyorum, DS4 yenilenmiş ve orijinal bulabilme şansınız var mı veya ne önerirsiniz?
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 741 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #3 bruhan0 dedi: Merhaba gamepad almak istiyorum, DS4 yenilenmiş ve orijinal bulabilme şansınız var mı veya ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Temu'da uyguna iyi gamepadler satılıyor aklınızda olsun. Wraith'de de var ama fiyat bilgim yok.
bruhan0 dedi: Merhaba gamepad almak istiyorum, DS4 yenilenmiş ve orijinal bulabilme şansınız var mı veya ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Temu'da uyguna iyi gamepadler satılıyor aklınızda olsun. Wraith'de de var ama fiyat bilgim yok.
bruhan0 Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #4 874836 dedi: Bütçe nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Çok değil bir tane 1000TL civarı bir tane ise düşük fiyatlı kol istiyorum.
874836 dedi: Bütçe nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Çok değil bir tane 1000TL civarı bir tane ise düşük fiyatlı kol istiyorum.