Ali Esat Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #11 Mrmorgan dedi: Teşhirden bahsediyorsunuz herhalde neden alınamasın hocam ben PS3"üde PS4'üde öyle aldım ve bir sorun yaşamadım yaşasanız bile güvenilir yerden aldıysanız bir şekilde halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşhir değil yenilenmiş.
Mrmorgan dedi: Teşhirden bahsediyorsunuz herhalde neden alınamasın hocam ben PS3"üde PS4'üde öyle aldım ve bir sorun yaşamadım yaşasanız bile güvenilir yerden aldıysanız bir şekilde halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşhir değil yenilenmiş.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #12 Çünkü ben ps4 alacağıma biraz daha para biriktirip Xbox Series S alırım hem 7 yıllık hem oyunları pahalı.
Çünkü ben ps4 alacağıma biraz daha para biriktirip Xbox Series S alırım hem 7 yıllık hem oyunları pahalı.
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #13 Ali Esat dedi: Fiyatı 3300 tl ,birde 12 ay garantisi var Genişletmek için tıkla... Asla ama asla alınmaz. Xbox Series S çok çok daha mantıklı olur.
Ali Esat dedi: Fiyatı 3300 tl ,birde 12 ay garantisi var Genişletmek için tıkla... Asla ama asla alınmaz. Xbox Series S çok çok daha mantıklı olur.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #14 Ali Esat dedi: Teşhir değil yenilenmiş. Genişletmek için tıkla... Bence Xbox Series S çok daha mantıklı çünkü gamepass var.
Ali Esat dedi: Teşhir değil yenilenmiş. Genişletmek için tıkla... Bence Xbox Series S çok daha mantıklı çünkü gamepass var.
Ali Esat Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #15 Mehmettosun23 dedi: O paraya Series S alırım PS3'ten 4 Fat'e oradan slim'e geçen biri olarak söylüyorum para yetiyorsa Series S alın. Genişletmek için tıkla... Ps özel oyunlarını oynamak istediğim için xbox'ı eledim.
Mehmettosun23 dedi: O paraya Series S alırım PS3'ten 4 Fat'e oradan slim'e geçen biri olarak söylüyorum para yetiyorsa Series S alın. Genişletmek için tıkla... Ps özel oyunlarını oynamak istediğim için xbox'ı eledim.
Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #16 Ali Esat dedi: PS özel oyunlarını oynamak istediğim için Xbox'ı eledim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben özel oyunlara çok doydugum için biraz subjektif bir yorum yapmışım sanırım.
Ali Esat dedi: PS özel oyunlarını oynamak istediğim için Xbox'ı eledim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben özel oyunlara çok doydugum için biraz subjektif bir yorum yapmışım sanırım.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #17 Ali Esat dedi: Ps özel oyunlarını oynamak istediğim için xbox'ı eledim. Genişletmek için tıkla... Ps özel oyunları PC ye de geliyor.
Ali Esat dedi: Ps özel oyunlarını oynamak istediğim için xbox'ı eledim. Genişletmek için tıkla... Ps özel oyunları PC ye de geliyor.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.501 Çözümler 4 4 Ekim 2021 #18 Ali Esat dedi: Teşhir değil yenilenmiş. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam teşhir ürün sayılır aslında teşhirleride yenileyip satıyorlar. AdimOmerDeniz dedi: Ps özel oyunları PC ye de geliyor. Genişletmek için tıkla... Ama ne zaman?
Ali Esat dedi: Teşhir değil yenilenmiş. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam teşhir ürün sayılır aslında teşhirleride yenileyip satıyorlar. AdimOmerDeniz dedi: Ps özel oyunları PC ye de geliyor. Genişletmek için tıkla... Ama ne zaman?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #19 Mrmorgan dedi: Alınır hocam teşhir ürün sayılır aslında teşhirleride yenileyip satıyorlar. Ama ne zaman? Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş gelmeye başladı.
Mrmorgan dedi: Alınır hocam teşhir ürün sayılır aslında teşhirleride yenileyip satıyorlar. Ama ne zaman? Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş gelmeye başladı.
Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #20 AdimOmerDeniz dedi: PS özel oyunları PC'ye de geliyor. Genişletmek için tıkla... God of War The Last of Us 1-2 falan gelmedi hocam bu ne heyecan
AdimOmerDeniz dedi: PS özel oyunları PC'ye de geliyor. Genişletmek için tıkla... God of War The Last of Us 1-2 falan gelmedi hocam bu ne heyecan