Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #21 Mrmorgan dedi: Alınır hocam teşhir ürün sayılır aslında teşhirleride yenileyip satıyorlar. Ama ne zaman? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mrmorgan dedi: Alınır hocam teşhir ürün sayılır aslında teşhirleride yenileyip satıyorlar. Ama ne zaman? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.501 Çözümler 4 4 Ekim 2021 #22 AdimOmerDeniz dedi: Yavaş yavaş gelmeye başladı. Genişletmek için tıkla... İyi hocam.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #23 Mehmettosun23 dedi: God of War The Last of Us 1-2 falan gelmedi hocam bu ne heyecan Genişletmek için tıkla... Onlar da gelecek.
Mehmettosun23 dedi: God of War The Last of Us 1-2 falan gelmedi hocam bu ne heyecan Genişletmek için tıkla... Onlar da gelecek.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.501 Çözümler 4 4 Ekim 2021 #24 AdimOmerDeniz dedi: Onlar da gelecek. Genişletmek için tıkla... Gelecek ama ne zaman
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #25 Mrmorgan dedi: Gelecek ama ne zaman Genişletmek için tıkla... 2 yıl içinde çoğu önemli oyunları gelecek.
Mrmorgan dedi: Gelecek ama ne zaman Genişletmek için tıkla... 2 yıl içinde çoğu önemli oyunları gelecek.
Ali Esat Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #26 AdimOmerDeniz dedi: PS özel oyunları PC'ye de geliyor. Genişletmek için tıkla... PS4 Pro kalitesindeki bilgisayarlar 6000TL'den başlıyor.
AdimOmerDeniz dedi: PS özel oyunları PC'ye de geliyor. Genişletmek için tıkla... PS4 Pro kalitesindeki bilgisayarlar 6000TL'den başlıyor.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #27 Ali Esat dedi: PS4 Pro kalitesindeki bilgisayarlar 6000TL'den başlıyor. Genişletmek için tıkla... Sence PS özel oyunları için Ps4 alınır mı? Eğer alınır diye düşünüyorsan al.
Ali Esat dedi: PS4 Pro kalitesindeki bilgisayarlar 6000TL'den başlıyor. Genişletmek için tıkla... Sence PS özel oyunları için Ps4 alınır mı? Eğer alınır diye düşünüyorsan al.
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #28 Ali Esat dedi: Ps özel oyunlarını oynamak istediğim için xbox'ı eledim. Genişletmek için tıkla... O zaman yapacak bir şey yok. Zaten kafanızda bitirmişsiniz olayı boşa konu açmışsınız hayırlı olsun.
Ali Esat dedi: Ps özel oyunlarını oynamak istediğim için xbox'ı eledim. Genişletmek için tıkla... O zaman yapacak bir şey yok. Zaten kafanızda bitirmişsiniz olayı boşa konu açmışsınız hayırlı olsun.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.501 Çözümler 4 4 Ekim 2021 #29 Ali Esat dedi: PS4 Pro kalitesindeki bilgisayarlar 6000TL'den başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda baya haklısınız yüksek sistem gereksinimli oyunları oynamak için PC toplasanız büyük ihtimalle PS4 parası kadar ekran kartı almanız gerekecek. Hatta belkide daha fazla.
Ali Esat dedi: PS4 Pro kalitesindeki bilgisayarlar 6000TL'den başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda baya haklısınız yüksek sistem gereksinimli oyunları oynamak için PC toplasanız büyük ihtimalle PS4 parası kadar ekran kartı almanız gerekecek. Hatta belkide daha fazla.
Ali Esat Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #30 berkezz dedi: O zaman yapacak bir şey yok. Zaten kafanızda bitirmişsiniz olayı boşa konu açmışsınız hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ben zaten ps4 slim alıcaktım ama yenilenmiş ps4 proyu görünce ikisi arasında kararsız kaldım sizinde fikirlerinizi almak istedim
berkezz dedi: O zaman yapacak bir şey yok. Zaten kafanızda bitirmişsiniz olayı boşa konu açmışsınız hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ben zaten ps4 slim alıcaktım ama yenilenmiş ps4 proyu görünce ikisi arasında kararsız kaldım sizinde fikirlerinizi almak istedim