Selam, yakın zamanda S22 almayı düşünüyorum. Fakat yenilenmiş almaya bütçem yetiyor. Kurumsal firmalarda genelde b kalite yani çok iyi var sizce alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
Selam, yakın zamanda S22 almayı düşünüyorum. Fakat yenilenmiş almaya bütçem yetiyor. Kurumsal firmalarda genelde b kalite yani çok iyi var sizce alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarınızdaa RTX 4090 takılıyken birisi alıyor kardeşim al sana 4090lı sistem diye satıyo içinde RTX 2000 serisinden bir kart, alır mısın? 2. el al yenilenmiş alma.
Bilgisayarınızdaa RTX 4090 takılıyken birisi alıyor kardeşim al sana 4090'lı sistem diye satıyor içinde RTX 2000 serisinden bir kart, alır mısın? 2. el al yenilenmiş alma.
Merdiven altında yapılmıyor bunlar test ediliyor sertifika alınıyor müşteriye garanti veriliyor vs. biraz araştırsan anlarsın senin dediğin asıl olay 2. el garantisiz mallarda oluyor.
Hocam herkes yenilenmişe sallamış(doğru yan sanayi parça kullanıyorlar) ama 2. elde de temiz olacak diye bir şey yok, garanti yok, dolandırılsanız ilgili kimse yok, belki o da aynı şekilde yan sanayi parçalı çıkacak. Bazı yenilenmiş siteleri neyin nasıl değiştiğini yazıyor(muadil, orijinal, çıkma orijinal, tamirli orijinal vb.) Oralar tercih edilebilir.
Kısacası 2. el;
Daha ucuz.
Garanti yok(eğer belirtilmemişse özellikle var diye)
Satıcı parayı aldığı gibi arazi olabilir.
Yenilenmiş;
Biraz daha pahalı.
Garanti 12 ay var.
Satıcısı belli.
Bazılarında neyin nasıl değiştiği de yazıyor.
İkisi de bana gelmez diyorsanız sıfır alacaksınız başka çare yok.