Yenilenmiş Samsung S9 Plus alınır mı?

Hocam ben oled teknolojisinden hoşlanıyorum ve ucuz çinli telefonlarda yok.Sırf bu yüzden a50 aldım.

Zaten Huawei kullanıyorum Çin'li marka yani ve gram memnun değilim bana bir daha Çin'li telefon aldıramaz hiç kimse yani.

S8=iPhone 7 serisi oyun açısından. Samsung'un fanboyu mu varmış vay be . En azından Apple fan boylarının bir sebebi var mesela iPhone aldın Apple Watch aldın AirPods aldın Mac aldın daha iyi bir seçenek yok parası olan için en iyi marka. Samsung'un nesi var televizyonu güzel mesela Samsung'un ama LG varken Samsung televizyon almam.

İ Phone 11 alın, daha iyidir.

Bütçe belli dostum en fazla 6000'lere çıkabilirim iPhone 7(2100TL)+Mate 20 Lite (1800TL)satıcam diyorum biraz da kendim biriktirsem iPhone XR işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilenmiş cihazların fiyatları gereksiz pahalı. İkinci elde aynı temizlikteki cihazları daha uyguna bulabilirsiniz. Performans olarak zaten üzmeyecektir. 7.0 ile beraber gelen Vulkan desteği ile beraber arayüzde takılmalar kalmamıştı zaten. Uzun vadede güncellemeler için düşünecekseniz artık sınırına gelmiş durumda S9 serisi. Normal güvenlik güncellemelerini almaya başladı. Eğer yazılım güncellemelerine takıntılı iseniz mantıklı bir tercih olmayacaktır. Ama yok ben ROM vs yüklemeyi seviyorum derseniz stabil oldukça fazla ROM mevcut.

Gelelim sadece PUBG ile cihaz performansı karşılaştıran arkadaşlara. Bir cihazın performansını PUBG ile karşılaştıramazsınız. Öncelikli olarak zaten optimizasyon sorunlu olan bi oyun kendisi. Üstüne üstlük online FPS oyunları tam grafikte oynamaya çalışmak baştan hatalı bir seçimdir. Hikaye tipi oyunlarda grafik beklenir ama online kısımda grafik değil FPS beklenir. Gereksiz efektler kapatılır ve saf ortam ile rekabetçi maça girilir.

Kardeşim ben zaten PUBG'yi HDR'da falan oynamaya çalışmam S9 Plus'la akıcıda aşırı ayarını veriyorsa o telefonun hızı ben idare eder. Ben sadece PUBG Mobile'da oynamıyorum standoff 2'de oynuyorum ve Play Store falan girip bakarsan standoff 2 direkt mobil CS:GO. Sen şimdi bana gelmişsin diyorsun ki rekabetçi oyunlarda FPS beklenir biz de onu diyoruz zaten bana mı söylüyorsun bunu? Elimde zaten 1 adet iPhone 7 bri adet de Mate 20 Lite var. iPhone 7'ye Jailbreak falan atıp PUBG'de 60 FPS alabilirim zaten. Standoff 2'de zaten 59 bile görmüyor telefon canavar yani. Arayüz zaten pek kasmıyor iOS 14 gelince kasıcak ama. Mate 20 Lite ise orta ayarlarda bilr standoffta stabil 60 FPS veremiyor iPhone 7'de 8X 16X falan anti aliasing falan da açtım, bana mısın demedi. Ama bataryası kötü işte 7'nin 20dk standoffta %20 şarjım bitti ben de 8 8 Plus XR falan düşünüyorum o yüzden. Çünkü Mate 20 Lite ile oynadığımda parmağımı çevirdiğimde anında tepki veremiyor telefon 60 FPS olduğu yerlerde bile ben bunu Android olmasına bağlıyorum o yüzden bir daha Android kullanasım gelmiyor 2000 liralık Android kullansam bile bunu 2 telefom da 60 FPS oynatmış yani aynı deneyim olması lazım. iPhone 7 ile bir oynadım flick atınca direkt HS gidiyor dedim ben Android almam bir daha. Bu yüzden almayacağım ama bir yerde test edeceğim S20'yi falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…