Yenilenmiş telefon alınır mı?

Claw of Rengar

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, telefon değiştireceğim ama yenilenmiş alacağım. Sizce iPhone mu yoksa Samsung mu alsam? Bir de böyle telefonu nereden almak daha mantıklı, deneyimi olan varsa paylaşsın.

Kamera olarak bakarsak IPhone'un yanına yaklaşan yok. Önemsiyorsan tabii.

Herkese merhaba, telefon değiştireceğim ama yenilenmiş alacağım. Sizce iPhone mu yoksa Samsung mu alsam? Bir de böyle telefonu nereden almak daha mantıklı, deneyimi olan varsa paylaşsın.
önerilmiyor ne kadar popüler olsada

Bozuk telefonlara yan sanayip parçalar takıp satıyolar. Sizin kararınız. 2. el ellenmemiş cihaz varken neden yenilenmiş?

Hocam çok büyük şans işi bilindik firmadan aldım 3 yıl önce iPhone 11 bende şüpheci yaklaşmıştım ancak şansıma kasa sapa sağlam pilide orijinali ile değişmiş olarak geldi diğer her parçası orijinal çok memnun kaldım hala kullanıyorum aldığımda %100'dü pil sağlığı şu an %91'e indi dediğim gibi çok büyük şans işi.

Ben iPhone 11 almıştım 0 fiyatına satarken Turkcell'e sattım 4 bin TL'ye. Ve telefon acayip sıkıntılı çıktı ekran bile yerinden çıkmıştı.

Sahibindene bak 2. el satan da telefoncu falan olmasın elden sahibinden olsun
Daha iyi daha uygun fiyata hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…