Yenilenmiş telefon alınır mı?

Ruzgareaz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx3060 R7 5700x3d Msi b550m gaming plus
Arkadaşlar 20 bin TL bütçem var. Benim için kamera çok çok önemli. Bu aralar telefonum da bozuldu. Yeni telefona geçmem lazım. Şu an Trendyol'dan a kalite iPhone 11 Pro Max ve iPhone 12 bakıyorum, b kalite, sizce alınır mı? Alan var mı ya da başka öneriniz var mı yenilenmiş telefonların yüksek taksitli olması da benim için çok iyi bir özellik. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yenilenmiş telefon işine girmeyin. Bende 12 Pro Max aldım öyle çoğu yeri değişmiş açılmış işlem görmüş cihazlar bir de Vodafone'dan almıştım ben.

Asla alınmaz.

Hocam Apple haterı gibi görünmek istemiyorum ama sırf İphone diye bu cihazları yüceltmeyin.Honor 90 kullanıyorum,ama sırf telefonum android diye masaya İphone x koyan elemanın havası benden fazla oluyor.30bin tl civarına almıştım herkes İphone 13 almamı söyledi fakat ben bunu tercih ettim,İphone 13 alsaydım muhtemelen şuan sorunlarla karşılaşmıştım.Sizi bilemem genel konuşuyorum ama bence İphone kullanmak isteyenlerin çoğu gösteriş meraklısı.

Yenilenmiş işine bulaşmanızı tavsiye etmem.

Hocam arkadaş benim için kamera çok önemli demiş eğri oturup doğru konuşmak lazım kamera kalitesinde iPhone telefonlar farklı düzeyde. Tabii isteklere ihtiyaçlara göre değişir orası ayrı ama iPhone telefonların da kendince eksileri olduğu kadar artıları da var.

Evet farklı düzeyde bunu kabul ederiz,ama zamanında sıfır 11 alan bir arkadaşımın telefonu şu vakitlerde kasmaya ve sorun yaratmaya başladı,ilk ve tek sahibiydi temiz kullanırdı telefondan oyun bile oynamazdı sadece bilgisayardan oynardı.Buna rağmen şu vakitlerde sorun çıkarmaya başladı ve arkadaş yenilenmiş olarak almak istiyor 11i önceden kimde olduğu belli değil.Bu fiyat bandında kamerası en iyi o İphone olur ama eğer sürekli kullanan elinizden düşürmeyen biriyseniz o cihazlardan pisman olursunuz.

O da Apple'ın terbiyesizliğidir, bende o yönünü sevmem ama planlı eskitme olayı dönüyor bu bir gerçek iPhone 11 2019 çıkışlı çıkalı 6 yıl olmuş az bir zaman değil ama kasıtlı eskitmeden dolayı kasma donma olabiliyor özellikle son güncellemeyi yapanlara geçmiş olsun diyeyim... Eğer elinden telefon düşürmeyen biri iPhone 11 ile geçinemez o bir gerçek en basitinden pil yetişmez maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…