Blainetecc Femtopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 184 Çözümler 1 9 Nisan 2023 #11 Sakın yenilenmiş alma. Kurtlar sofrası gibi kurbanlarının yeniledikleri telefonları almasını bekliyorlar.
Sakın yenilenmiş alma. Kurtlar sofrası gibi kurbanlarının yeniledikleri telefonları almasını bekliyorlar.
Yusuf ProR Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #12 Yenilrnmişler genelde yan sanayi parça kullanıyor. Ama güvenilir yerlerden alırsanız sorun çıkarmayabilir fakat eğer hiç tamire gitmemiş ise ikinci el alabilirsiniz
Yenilrnmişler genelde yan sanayi parça kullanıyor. Ama güvenilir yerlerden alırsanız sorun çıkarmayabilir fakat eğer hiç tamire gitmemiş ise ikinci el alabilirsiniz
Q ququos Femtopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #13 Hala arıyorsan yardımcı olabilirim.
J Joker15X Picopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #14 ququos dedi: Hala arıyorsan yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Sıfır S21 FE Alcam İnşaallah ona karar Verdim
ququos dedi: Hala arıyorsan yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Sıfır S21 FE Alcam İnşaallah ona karar Verdim
G Gortine Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #15 Garantisi olduğu için yenilenmiş telefon daha mantıklı diye düşünüyorum. İkinci elde telefon bozulsa bir muhattap bulamıyorsun.
Garantisi olduğu için yenilenmiş telefon daha mantıklı diye düşünüyorum. İkinci elde telefon bozulsa bir muhattap bulamıyorsun.