Yenilenmiş X vs Orjinal iPhone XR

Thoania

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Getmobil sitesinden yenilenmiş iPhone X aldım belgesinde ekran değişimi yazmasına rağmen batarya ve arka kamera değişmiş bu ayrı facia zaten. Güvendiğim bir telefoncu 2.000 tl farkla değişelim dedi. 3uTools ile sorgulatmak istedim orijinal çıktı tüm parçalar. Almalı mıyım? İade süreci ile uğraşmak istemiyorum şahsen. Bence iPhone X görünüş ve ekran olarak çok daha iyi. iPhone XR’ın güncelleme almış olmasıda etken. Öneriniz nedir?

Yenilenmiş ürünler tamamı ile kazıklamak için piyasaya sürülmüş ürünler bence.

Batarya ve arka kamerası orijinaliyle değişmişse XR'dan daha mantıklı değil mi zaten? XR 6 yaşında. 6 yıllık bir batarya var içinde. X'te ise şuanda daha yeni bir batarya var. Ekran değişmesi true tone ve FaceID gitmesinden dolayı sıkıntılı. Eğer FaceID sizin için önemliyse değiştirin ancak X , XR'dan genel olarak daha iyi. Üstüne para verip daha kötü bir şey almaya gerek yok.

FaceID çalışıyor, batarya orjinal mi bilmem ama bir el Pubg ambar oynayınca 40’tan 20’ye falan düşüyor Kamerasıda iyi yani ondan yana sorun yok.

Hocam ben x kullandım face ıd rezalet en ufak darbede bozuluyor batarya 6 yıllık direk çöp hocam çöp yan sanayi takın geçin ama benim tercihim 2. El x çünkü en mantıklısı öyle bataryasına takılmayın her türlü 100 olsa bile iphone 11in 80 70 ine eşit.

FaceID çalışıyor, batarya orjinal mi bilmem ama bir el Pubg ambar oynayınca 40’tan 20’ye falan düşüyor Kamerasıda iyi yani ondan yana sorun yok.
İlk çıktığında da iyi bir bataryası yoktu . Kamerası iyiyse ve FaceID çalışıyorsa kesinlikle daha fazla verip daha düşük model bir cihaz almayın. Batarya sağlığı gözüküyor mu acaba? %80 altındaysa onu değiştirin sadece.

Hocam bu arada illa ikisi ise xrda kalın benim dediğim x 2. El olan x karıştırmayın.

Pil sağlığı %97. XR’ın daha düşük olduğunu bilmiyordum. Nasıl daha yeni bir işlemciye sahip acaba

Eğer yanlış anlaşıldıysam benim aldığım yenilenmiş X. Telefoncudan XR alacağım.

Hocam bu arada illa ikisi ise xrda kalın benim dediğim x 2. El olan x karıştırmayın.
X aldım zaten ben yanlış anlaşıldım sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…