M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #11 Aldınız mı? Memnun musunuz? Önerir misiniz? Bende almayı düşünüyorum da yenilenmişte herhangi bir sıkıntı yaşamadıysanız bende yenilenmiş alabilirim fiyatları yarı yarıya düşüyor.
Aldınız mı? Memnun musunuz? Önerir misiniz? Bende almayı düşünüyorum da yenilenmişte herhangi bir sıkıntı yaşamadıysanız bende yenilenmiş alabilirim fiyatları yarı yarıya düşüyor.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Temmuz 2024 #12 Merfrak dedi: Aldınız mı? Memnun musunuz? Önerir misiniz? Bende almayı düşünüyorum da yenilenmişte herhangi bir sıkıntı yaşamadıysanız bende yenilenmiş alabilirim fiyatları yarı yarıya düşüyor. Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
Merfrak dedi: Aldınız mı? Memnun musunuz? Önerir misiniz? Bende almayı düşünüyorum da yenilenmişte herhangi bir sıkıntı yaşamadıysanız bende yenilenmiş alabilirim fiyatları yarı yarıya düşüyor. Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #13 belirsizz dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş olmayan flip 4 alınır mı? Peki? S21 FEden geçmeye değer mi?
belirsizz dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş olmayan flip 4 alınır mı? Peki? S21 FEden geçmeye değer mi?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Temmuz 2024 #14 Merfrak dedi: Yenilenmiş olmayan flip 4 alınır mı? Peki? S21 FEden geçmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Değeceğini sanmıyorum, ihtiyaçlarını karşılıyorsa kullanmaya devam et bence. Flip 4 hakkında bilgim yok maalesef.
Merfrak dedi: Yenilenmiş olmayan flip 4 alınır mı? Peki? S21 FEden geçmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Değeceğini sanmıyorum, ihtiyaçlarını karşılıyorsa kullanmaya devam et bence. Flip 4 hakkında bilgim yok maalesef.
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #15 belirsizz dedi: Değeceğini sanmıyorum, ihtiyaçlarını karşılıyorsa kullanmaya devam et bence. Flip 4 hakkında bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
belirsizz dedi: Değeceğini sanmıyorum, ihtiyaçlarını karşılıyorsa kullanmaya devam et bence. Flip 4 hakkında bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.