E Eren Berke Civelek Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 İyi günler. Yeni satranç (yenisatranc.com) sitesinden alışveriş yapmayı düşünüyorum. Daha önce alışveriş yapmış olan birisi var ise sitenin güvenilirliği hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023
İyi günler. Yeni satranç (yenisatranc.com) sitesinden alışveriş yapmayı düşünüyorum. Daha önce alışveriş yapmış olan birisi var ise sitenin güvenilirliği hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim. Teşekkürler.
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.300 Makaleler 18 Çözümler 41 5 Mart 2023 #2 Aynı site hepsiburada üzerinden de satış yapıyor 5 yıldızlı 800+ ürünleri var. Biraz pahalı ancak çok güzel ürünleri varmış gerçekten.
Aynı site hepsiburada üzerinden de satış yapıyor 5 yıldızlı 800+ ürünleri var. Biraz pahalı ancak çok güzel ürünleri varmış gerçekten.
E Eren Berke Civelek Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 Evet siz söyleyince gördüm. Güvenilirler gibi görünüyor. Teşekkür ederim.