C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 18 Nisan 2018 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopat üyelerinin bunu ispat etmelerini görelim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopat üyelerinin bunu ispat etmelerini görelim.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 18 Nisan 2018 #2 Sürprizbozan Kaynağı merak edenler olursa görüntüyü Facebook'ta Evrim Ağacı Okur Paylaşım Grubu'ndan aldım. Bu Dünya'nın yuvarlak oluşunun kanıtıydı. Teknolojiye atarlanan adamın çakma iPhone 6 incelemesinde yaptığı tespit ise yer çekiminin kanıtıdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 17:23'den izlersiniz. Sürprizbozan Bazı kötü sahneler içerdiğini şimdiden belirteyim. Son düzenleme: 18 Nisan 2018
Sürprizbozan Kaynağı merak edenler olursa görüntüyü Facebook'ta Evrim Ağacı Okur Paylaşım Grubu'ndan aldım. Bu Dünya'nın yuvarlak oluşunun kanıtıydı. Teknolojiye atarlanan adamın çakma iPhone 6 incelemesinde yaptığı tespit ise yer çekiminin kanıtıdır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 17:23'den izlersiniz. Sürprizbozan Bazı kötü sahneler içerdiğini şimdiden belirteyim.
Lightning108 Hectopat Katılım 23 Aralık 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522160888 18 Nisan 2018 #3 Bir kalemi al ve yere bırak o kadar alın ispatladım size
claymore Megapat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 358 Çözümler 2 21 Nisan 2018 #4 Duruyorum öyleyse yer çekimi var.