XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.337 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Şimdi dışarıda gezerken yerde bir AirPods buldum kaçıncı nesil pek anlamam ama sahibini bulmanın bir yolu var mı? (hangi telefonlara bağlandığını gösteren bir uygulama gibi)
Şimdi dışarıda gezerken yerde bir AirPods buldum kaçıncı nesil pek anlamam ama sahibini bulmanın bir yolu var mı? (hangi telefonlara bağlandığını gösteren bir uygulama gibi)
C cagriylmz38 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #2 sahibi bul uygulamasından bulur ses mes çalmaya başlarsa anlarsın
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.337 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 cagriylmz38 dedi: sahibi bul uygulamasından bulur ses mes çalmaya başlarsa anlarsın Genişletmek için tıkla... Benim sahibini bulmam için bir yol varmı?
cagriylmz38 dedi: sahibi bul uygulamasından bulur ses mes çalmaya başlarsa anlarsın Genişletmek için tıkla... Benim sahibini bulmam için bir yol varmı?
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.726 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 31 Ağustos 2024 #4 XPlasma dedi: Benim sahibini bulmam için bir yol varmı? Genişletmek için tıkla... Apple ile iletişime geçebilirsin. Seri numarasına bakarlar. Faturada kimin üzerine kayıtlı olduğunu vs. bulurlar. Apple’ın yetkili servisine gidebilirsin direkt.
XPlasma dedi: Benim sahibini bulmam için bir yol varmı? Genişletmek için tıkla... Apple ile iletişime geçebilirsin. Seri numarasına bakarlar. Faturada kimin üzerine kayıtlı olduğunu vs. bulurlar. Apple’ın yetkili servisine gidebilirsin direkt.