Yere düşüp sadece ekranı bozulan iPhone 16 Pro'ya ne olmuş olabilir?

RTX5080

Picopat
Daha fazla  
Merhaba 16 Pro yere düştü ekranı kasası vs. zarar görmedi, 2 aylık cihaz zaten 2 saat çalıştı sonrasında ekran gitti simsiyah oldu. İlk başta ekranın yarısı siyah oldu dokunmatigi çalışıyordu, şu an tamamen siyah telefon. Çalışıyor, Siri vs. konuşuyor fotoğraf çekiyor ama ekran yok. ChatGPT'ye sorduğumda basit bir sorun olabilir ekranının kablosu yerinden çıkmıştir, ufak bir temassızlık sorunu olabilir diyor. Telefonu FPPRO'ya vereceğim ama ufak bir sorundan 13 bin TL ekran değişimi ücreti almalarının korkuyorum, ne yapabilirim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reset atmayı denediniz mi? Aynı sorunla karşılaşmıştım ekran siyahtı ancak Siri vs çalışıyordu aramada geliyordu reset atınca düzeldi.

Sert bir şekilde sirkele. Bakalım düzelecek mi.
Hocam sert sekilde sallıyorum da gerçekten içinde bi parçadan ses geliyor çıt çıt diye yerinden çıkmış galiba

Reset atmayı denediniz mi? Aynı sorunla karşılaşmıştım ekran siyahtı ancak Siri vs çalışıyordu aramada geliyordu reset atınca düzeldi.
Reset dediğiniz telefonu kapatıp açma ise kapatamıyorum maalesef Siriye söylüyorum parola istiyor kapatsam bile açıldığını anlayamıyorum

Sesi aç düğmesine kısaca basın. Sesi kıs düğmesine kısaca basın. Apple logosunu görünceye kadar yan düğmeyi basılı tutun (yaklaşık 10 saniye).
Ayrıca telefonu sert bir şekilde sallamak işinize yaramaz. Reset işe yaramaz ise ekran değişiminden başka seçenek kalmıyor maalesef.

Hocam dediğinizi yaptım şarj uyarısı altta iphone bulunabilir yazısı çıkıyor hemen ardından ekranın ortasında beyaz bir çizgi çıkıp ekran gidiyor sanırım tamircinin yolu gozuktu

Hocam dediğinizi yaptım şarj uyarısı altta iphone bulunabilir yazısı çıkıyor hemen ardından ekranın ortasında beyaz bir çizgi çıkıp ekran gidiyor sanırım tamircinin yolu gozuktu
Şarja taksam açılabilirmi pek sanmiyorum ama şarj zarar vermesinden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…