furkanunll98 Zeptopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Bilgisayara plc yükledim, fark etmeden C'nin üstüne kurmuşum yerel disk C'nin adı değişti, düzeltemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Bilgisayara plc yükledim, fark etmeden C'nin üstüne kurmuşum yerel disk C'nin adı değişti, düzeltemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm 6 6 613366 23 Temmuz 2024 furkanunll98 dedi: Bilgisayara plc yükledim, fark etmeden C'nin üstüne kurmuşum yerel disk C'nin adı değişti, düzeltemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Eki Görüntüle 2261457 Genişletmek için tıkla... How to remove"simatic shell" from my pc? I uninstalled wincc but this folder is not being removed. How can I get rid of this folder? superuser.com
furkanunll98 dedi: Bilgisayara plc yükledim, fark etmeden C'nin üstüne kurmuşum yerel disk C'nin adı değişti, düzeltemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Eki Görüntüle 2261457 Genişletmek için tıkla... How to remove"simatic shell" from my pc? I uninstalled wincc but this folder is not being removed. How can I get rid of this folder? superuser.com
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 23 Temmuz 2024 #2 furkanunll98 dedi: Bilgisayara plc yükledim, fark etmeden C'nin üstüne kurmuşum yerel disk C'nin adı değişti, düzeltemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Eki Görüntüle 2261457 Genişletmek için tıkla... How to remove"simatic shell" from my pc? I uninstalled wincc but this folder is not being removed. How can I get rid of this folder? superuser.com Artı 0 Eksi Çözüm
furkanunll98 dedi: Bilgisayara plc yükledim, fark etmeden C'nin üstüne kurmuşum yerel disk C'nin adı değişti, düzeltemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Eki Görüntüle 2261457 Genişletmek için tıkla... How to remove"simatic shell" from my pc? I uninstalled wincc but this folder is not being removed. How can I get rid of this folder? superuser.com
KS KS furkanunll98 Zeptopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 613366 dedi: How to remove"simatic shell" from my pc? I uninstalled wincc but this folder is not being removed. How can I get rid of this folder? superuser.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Buna ek olarak kayıt defterindeki tüm simatic shell, plc sim, tia portal ne varsa sildim öyle düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
613366 dedi: How to remove"simatic shell" from my pc? I uninstalled wincc but this folder is not being removed. How can I get rid of this folder? superuser.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Buna ek olarak kayıt defterindeki tüm simatic shell, plc sim, tia portal ne varsa sildim öyle düzeldi.