A aydnowsky Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Yerel disk C'nin görünümünü yanlışlıkla böyle yaptım, eski haline nasıl getirebilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-01-31 125823.png 6,4 KB · Görüntüleme: 50
Çözüm Q Q qwertyklavye 31 Ocak 2025 aydnowsky dedi: Yerel disk C'nin görünümünü yanlışlıkla böyle yaptım, eski haline nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak o sayfada sağ tıklayıp görünüm kısmından isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
aydnowsky dedi: Yerel disk C'nin görünümünü yanlışlıkla böyle yaptım, eski haline nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak o sayfada sağ tıklayıp görünüm kısmından isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.696 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 31 Ocak 2025 #2 Görünüm kısmından olmuyor mu? Artı 0 Eksi
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.829 Çözümler 7 31 Ocak 2025 #3 aydnowsky dedi: Yerel disk C'nin görünümünü yanlışlıkla böyle yaptım, eski haline nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak o sayfada sağ tıklayıp görünüm kısmından isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
aydnowsky dedi: Yerel disk C'nin görünümünü yanlışlıkla böyle yaptım, eski haline nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak o sayfada sağ tıklayıp görünüm kısmından isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.