Yerel disk C ile E'yi birleştirirken yedekleme gerekli mi?

SuperSalatalik

Hectopat
Daha fazla  
Birleştireceğim ve nasıl yapılacağını biliyorum ancak yerel disk C de yerel disk E gibi yedeklenmeli mi? Dosyalar silinir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
E'yi birleştirirken E'yi silmen gerekir, yoksa birleştiremezsin. Bu yüzden E'nin yedeğini almalısın. C'nin yedeğini almana gerek yok.

E'yi birleştirirken E'yi silmen gerekir, yoksa birleştiremezsin. Bu yüzden E'nin yedeğini almalısın. C'nin yedeğini almana gerek yok.Eki Görüntüle 1107072
Eki Görüntüle 1107077
Eki Görüntüle 1107079

Teşekkürler.
E'yi birleştirirken E'yi silmen gerekir, yoksa birleştiremezsin. Bu yüzden E'nin yedeğini almalısın. C'nin yedeğini almana gerek yok.Eki Görüntüle 1107072
Eki Görüntüle 1107077
Eki Görüntüle 1107079

Böyle bir sıkıntı çıktı sildim ama genişlemiyor ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
Böyle bir sıkıntı çıktı sildim ama genişlemiyor ne yapmam lazım?
Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştır ve "diskpart" yaz.
Sonrasında "list volume" yazıp genişletmek istediğiniz bölümü seçin. Mesela ben D yi genişletmek istiyorum.

Sonrasında o bölümü "select volume" diyerek seçip "extend" yazıp çıkın.

Sorun çözüldü mü hocam?

Son düzenleme:
hocam yeni bir şey okudum, iki disk arasında farklı bir disk varsa birleştirilemez diyor. Ancak bu sorunu nasıl çözeceğimiz yazılmamış, doğru mudur? Doğruysa sorunun çözümğnde yardımcı olut musunuz?
heh tamam sayfayı yenilememişim cevabınız geç geldi teşekkürler

Format atana kadar C ve E olarak idare edeceksiniz maalesef. Rica ederim hocam elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…