Emre Erçetinn Hectopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2018 #1 Bilgisayarıma sıfırdan Windows 10 Home kuracagım. Yerel Disk C kaç GB yapmalıyım? Bilgisayardan oyun falan yuklemiyorum. SSD yok. Sabit Disk 750 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2018
Bilgisayarıma sıfırdan Windows 10 Home kuracagım. Yerel Disk C kaç GB yapmalıyım? Bilgisayardan oyun falan yuklemiyorum. SSD yok. Sabit Disk 750 GB.
B Bilmem ne? Hectopat Katılım 17 Mart 2018 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gfgffgfg 24 Mart 2018 #2 Emre Erçetinn dedi: Bilgisayarıma sıfırdan Windows 10 Home kuracagım. Yerel Disk C kaç GB yapmalıyım? Bilgisayardan oyun falan yuklemiyorum. SSD yok. Sabit Disk 750 GB. Genişletmek için tıkla... Eşit olması idealdir.
Emre Erçetinn dedi: Bilgisayarıma sıfırdan Windows 10 Home kuracagım. Yerel Disk C kaç GB yapmalıyım? Bilgisayardan oyun falan yuklemiyorum. SSD yok. Sabit Disk 750 GB. Genişletmek için tıkla... Eşit olması idealdir.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 24 Mart 2018 #3 Sistemini doldurus oranina gore degisir. Cok program kuracaksan C'ye dah fazla yer ayir. Normal bir kullaniciysan 200-300 yeter de artar bile.
Sistemini doldurus oranina gore degisir. Cok program kuracaksan C'ye dah fazla yer ayir. Normal bir kullaniciysan 200-300 yeter de artar bile.