Barbology Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 303 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2024 #1 Herkese iyi günler. Yerel disk C de normalde 22 GB boş alan vardı fakat bugün baktığımda 2,68 GB boş alan kaldığını gördüm. Virüs taraması yaptım bir sonuç çıkmadı, yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese iyi günler. Yerel disk C de normalde 22 GB boş alan vardı fakat bugün baktığımda 2,68 GB boş alan kaldığını gördüm. Virüs taraması yaptım bir sonuç çıkmadı, yardımcı olursanız sevinirim.
akaReckless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 1.235 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2024 #2 Disk temizleme yapın ve gereksiz dosyaları silin windows update dosyaları falan birikiyor sonra tekrar kontrol edin Artı 0 Eksi
Disk temizleme yapın ve gereksiz dosyaları silin windows update dosyaları falan birikiyor sonra tekrar kontrol edin
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.192 Makaleler 3 Çözümler 83 21 Nisan 2024 #3 Windows güncellemesi yaptı mı? Yapmışsa Windows.old'dan dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Barbology Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 303 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2024 #4 akaReckless dedi: Disk temizleme yapın ve gereksiz dosyaları silin Windows Update dosyaları falan birikiyor sonra tekrar kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Maxtoric dedi: Windows güncellemesi yaptı mı? Yapmışsa Windows.old'dan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım 11.3 GB oldu şimdi de. Başka yapılabilecek bir şey var mı acaba? Artı 0 Eksi
akaReckless dedi: Disk temizleme yapın ve gereksiz dosyaları silin Windows Update dosyaları falan birikiyor sonra tekrar kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Maxtoric dedi: Windows güncellemesi yaptı mı? Yapmışsa Windows.old'dan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım 11.3 GB oldu şimdi de. Başka yapılabilecek bir şey var mı acaba?
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.795 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 21 Nisan 2024 #5 Arama çubuğuna "System protection" yazın ve enterlayın. Oradaki alanı güzelce bir temizleyin. Artı 0 Eksi
KS KS Barbology Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 303 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2024 #6 Dubreuil dedi: Arama çubuğuna "System protection" yazın ve enterlayın. Oradaki alanı güzelce bir temizleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir yer çıkmıyor direk tarayıcıya atıyor. Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: Arama çubuğuna "System protection" yazın ve enterlayın. Oradaki alanı güzelce bir temizleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir yer çıkmıyor direk tarayıcıya atıyor.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.795 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 21 Nisan 2024 #7 Barbology dedi: Hocam öyle bir yer çıkmıyor direk tarayıcıya atıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem koruması deneyin bir de. Benim Windows İngilizce ondadır. Artı 0 Eksi
Barbology dedi: Hocam öyle bir yer çıkmıyor direk tarayıcıya atıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem koruması deneyin bir de. Benim Windows İngilizce ondadır.
KS KS Barbology Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 303 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2024 #8 Dubreuil dedi: Sistem koruması deneyin bir de. Benim Windows İngilizce ondadır. Genişletmek için tıkla... Gene çıkmıyor. Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: Sistem koruması deneyin bir de. Benim Windows İngilizce ondadır. Genişletmek için tıkla... Gene çıkmıyor.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.795 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 21 Nisan 2024 #9 Barbology dedi: Gene çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Barbology dedi: Gene çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Barbology Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 303 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2024 #10 Dubreuil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11 kullandığımdan dolayı olmuyor başka videolardan yapmayı denicem. Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11 kullandığımdan dolayı olmuyor başka videolardan yapmayı denicem.