Yerel disk C sürekli doluyor

son1c

Megapat
Daha fazla  
500 GB SSD kullanıyorum, 150'sini C diskine kalanını D'ye ayırdım ama C diskim sürekli doluyor. Temp dosyası falan bayağı doluyor, 2 güne bir siliyorum ama ona rağmen program kurmasam bile alan sürekli azalıyor. Ne yapabilirim? Sürekli aynı alanda kalsın da demiyorum ama dakika başı alan daralıyor, az önce 29 GB boştu mesela şimdi baktım 28,5 GB yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun önemli bir sorun olduğunu düşünüyorum. Birkaç gündür aynı soruyu birkaç defa gördüm. Bunun neden olduğunu bulmak önemli. Sürekli temizlikle baş edilemez. Ayrıca diske sürekli veri yazılıyorsa disk sağlığı açısından da sorun olmayacak mı?

Çalıştırı aç ve %temp% yaz ssonra klasöre gir her şeyi sil sonra tekrar çalıştıra sadece temp yaz sonra her şeyi sil sonra tekrar çalıştır sonra prefetchyaz oradaki her şeyi de sil.

Demek ki gerekli bir şey ki siz sildikçe tekrar yazıyor. Silmeyin, kalsın.

Bilgisayarındaki bir zararlı, arka planda bir takım işler çeviriyor olabilir. Bence en iyisi format atıp durumları tekrar değerlendirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…