Mahmudinh0 Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Bu sabah bilgisayarı açtığımda böyle bir şey fark ettim, neden böyle oldu, çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2025
Çözüm turko35408 14 Şubat 2025 Hayır hocam yok öyle şey. Dilerseniz o işareti kaldırın. Windows 10'da C Sürücüsünde Sarı Üçgen Uyarısı - Codeturkiye.com Windows 10'da "C: sürücüsünde Sarı Üçgen Uyarısı" ile karşılaşırsanız, sorunu çözmek için aşağıdaki okumaya devam edin. "Sürücü C: üzerinde www.codeturkiye.com
Hayır hocam yok öyle şey. Dilerseniz o işareti kaldırın. Windows 10'da C Sürücüsünde Sarı Üçgen Uyarısı - Codeturkiye.com Windows 10'da "C: sürücüsünde Sarı Üçgen Uyarısı" ile karşılaşırsanız, sorunu çözmek için aşağıdaki okumaya devam edin. "Sürücü C: üzerinde www.codeturkiye.com
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.348 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 14 Şubat 2025 #2 @Mahmudinh0 Diske sağ tıklayıp Özellikler > Araçlar > Hata denetimi > Denetle. Diski taratın. Artı 0 Eksi
KS KS Mahmudinh0 Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #3 turko35408 dedi: @Mahmudinh0 Diske sağ tıklayıp Özellikler > Araçlar > Hata denetimi > Denetle. Diski taratın. Genişletmek için tıkla... şimdş baktım geçmiş hocam turko35408 dedi: @Mahmudinh0 Diske sağ tıklayıp Özellikler > Araçlar > Hata denetimi > Denetle. Diski taratın. Genişletmek için tıkla... yine söylediğini yaptım herhangi bir hata bulunamadı turko35408 dedi: @Mahmudinh0 Diske sağ tıklayıp Özellikler > Araçlar > Hata denetimi > Denetle. Diski taratın. Genişletmek için tıkla... yine söylediğini yaptım herhangi bir hata bulunamadı Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @Mahmudinh0 Diske sağ tıklayıp Özellikler > Araçlar > Hata denetimi > Denetle. Diski taratın. Genişletmek için tıkla... şimdş baktım geçmiş hocam turko35408 dedi: @Mahmudinh0 Diske sağ tıklayıp Özellikler > Araçlar > Hata denetimi > Denetle. Diski taratın. Genişletmek için tıkla... yine söylediğini yaptım herhangi bir hata bulunamadı turko35408 dedi: @Mahmudinh0 Diske sağ tıklayıp Özellikler > Araçlar > Hata denetimi > Denetle. Diski taratın. Genişletmek için tıkla... yine söylediğini yaptım herhangi bir hata bulunamadı
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.348 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 14 Şubat 2025 #4 Yazılımla da Error Scan yapıp Health ile sağlık durumuna bakın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Artı 0 Eksi
Yazılımla da Error Scan yapıp Health ile sağlık durumuna bakın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com
KS KS Mahmudinh0 Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #5 turko35408 dedi: Yazılımla da Error Scan yapıp Health ile sağlık durumuna bakın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu tırnak içinde hata ne oluyor tam olarak virüs falan mı daha dün format attım anlamadım ondan soruyorum Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Yazılımla da Error Scan yapıp Health ile sağlık durumuna bakın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu tırnak içinde hata ne oluyor tam olarak virüs falan mı daha dün format attım anlamadım ondan soruyorum
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.348 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 14 Şubat 2025 #6 Tırnak içindeki hata? Artı 0 Eksi
KS KS Mahmudinh0 Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #7 turko35408 dedi: Tırnak içindeki hata? Genişletmek için tıkla... Bu duruma ne diyeceğimi bilmediğim için hata dedim Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Tırnak içindeki hata? Genişletmek için tıkla... Bu duruma ne diyeceğimi bilmediğim için hata dedim
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.348 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 14 Şubat 2025 #8 Disk yönetimi'nin görselini paylaşın. Başlat > Sağ tık > Disk yönetimi. Mahmudinh0 dedi: Bu duruma ne diyeceğimi bilmediğim için hata dedim Genişletmek için tıkla... Hocam disk şifreleme (BitLocker) hatası. Son zamanlarda disk şifreleme ile ilgili çok hata var. Bunun Windows hatası olduğunu düşünüyorum. Diskler otomatik şifreleniyor. Son düzenleme: 14 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Disk yönetimi'nin görselini paylaşın. Başlat > Sağ tık > Disk yönetimi. Mahmudinh0 dedi: Bu duruma ne diyeceğimi bilmediğim için hata dedim Genişletmek için tıkla... Hocam disk şifreleme (BitLocker) hatası. Son zamanlarda disk şifreleme ile ilgili çok hata var. Bunun Windows hatası olduğunu düşünüyorum. Diskler otomatik şifreleniyor.
KS KS Mahmudinh0 Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #9 turko35408 dedi: Disk yönetimi'nin görselini paylaşın. Başlat > Sağ tık > Disk yönetimi. Hocam disk şifreleme (BitLocker) hatası. Genişletmek için tıkla... Hocam bu BitLocker hatası yani disk şifreleme hatası bir sıkıntı yaratır mı bu konuda cahil olduğum için soruyorum (Virüs,Veri çalımı vs) Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Disk yönetimi'nin görselini paylaşın. Başlat > Sağ tık > Disk yönetimi. Hocam disk şifreleme (BitLocker) hatası. Genişletmek için tıkla... Hocam bu BitLocker hatası yani disk şifreleme hatası bir sıkıntı yaratır mı bu konuda cahil olduğum için soruyorum (Virüs,Veri çalımı vs)
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.348 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 14 Şubat 2025 #10 Hayır hocam yok öyle şey. Dilerseniz o işareti kaldırın. Windows 10'da C Sürücüsünde Sarı Üçgen Uyarısı - Codeturkiye.com Windows 10'da "C: sürücüsünde Sarı Üçgen Uyarısı" ile karşılaşırsanız, sorunu çözmek için aşağıdaki okumaya devam edin. "Sürücü C: üzerinde www.codeturkiye.com Artı 0 Eksi Çözüm
Hayır hocam yok öyle şey. Dilerseniz o işareti kaldırın. Windows 10'da C Sürücüsünde Sarı Üçgen Uyarısı - Codeturkiye.com Windows 10'da "C: sürücüsünde Sarı Üçgen Uyarısı" ile karşılaşırsanız, sorunu çözmek için aşağıdaki okumaya devam edin. "Sürücü C: üzerinde www.codeturkiye.com