Yerel Disk C'den D'ye alan aktarma

X

xxbaxx

Ziyaretçi
Merhaba, arkadaşlar 700 gb yakın hardiskm mevcut leptop kullanıyorum. D diskim dolu önemli verilerim. Mevcut. c: diskinde boş alan var. İhtiyaç duymuyorum istediğim GB'yi nasıl d ye aktarıcam kolay bir şekilde program felan anlamıyorum. Riske girmek istemiyorum kolayca şekilde ne yababilirim tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Alan aktarmaktan çok verileri istedigin bölümlere kes yapıştır yaparak bölümleri istedigin dolulukta tutabilecegini düşünüyorum.

Zaten c diski 48gb 26gb boş alan kalmış Windowsun stabil çalışması için c yi daha fazla küçültmemeni tavsiye ederim. D diskinden gereksiz verileri temizle daha iyi yaparsın.

D diskimde gereksiz veriler yok. Hepsi önemli verilerim. Diğer pc de c diskim 16 gb - 1 gb boş hiçbirşey yüklemiyorum sistemde bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor yalnız bu pcde ilk baştan yabsaydım windows 10 zaten 14 gb onun için d diskime birşeyler koyucam gb az olduğu için c den aktarıcam kolay bir yolu yokmu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…