odabas32 Megapat Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #1 Bilgisayımın HDD'sinde sadece C: bölümündeki verileri yedekleyip, F: bölümüne kaydetmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Bilgisayımın HDD'sinde sadece C: bölümündeki verileri yedekleyip, F: bölümüne kaydetmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2016 #2 Sistem dosyaları dahil ise Windows'un yedekleme aracını kullanın.
Pir-iReiS Hectopat Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 170 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2016 #3 HD Clone adlı programla yapabilirsin.
odabas32 Megapat Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2016 #4 Baran Curu dedi: Sistem dosyaları dahil ise Windows'un yedekleme aracını kullanın. Genişletmek için tıkla... Bu yöntemde harici bir hard disk istiyor diye biliyorum, öyle değil miydi? Pir-iReiS dedi: HD Clone adlı programla yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yarın ilk işim bunu denemek olacak
Baran Curu dedi: Sistem dosyaları dahil ise Windows'un yedekleme aracını kullanın. Genişletmek için tıkla... Bu yöntemde harici bir hard disk istiyor diye biliyorum, öyle değil miydi? Pir-iReiS dedi: HD Clone adlı programla yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yarın ilk işim bunu denemek olacak
Pir-iReiS Hectopat Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 170 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2016 #5 odabas32 dedi: Bu yöntemde harici bir hard disk istiyor diye biliyorum, öyle değil miydi? Yarın ilk işim bunu denemek olacak Genişletmek için tıkla... Bekliyorum...
odabas32 dedi: Bu yöntemde harici bir hard disk istiyor diye biliyorum, öyle değil miydi? Yarın ilk işim bunu denemek olacak Genişletmek için tıkla... Bekliyorum...