Yerel disk D: hatası

uqust

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar bilgisayarımın HDD'si bozulduktan sonra servise göndermiştim yeni HDD takıldı 1 ay kadar sorunsuz kullandım ama sonunda internet olmadığı için yeniden başlattığımda siyah ekran hatası aldım technopat'tan indirdiğim iso'larla bile kuramamıştım çareyi HDD söküp başka bilgisayara takıp işletim sistemini başka bilgisayar üzerinden kurup çalıştırdım ancak 300-400 GB arşivim çöpe gitmişti konuda açtım geri getirebilmem için ancak yerel disk :D de olan oyunların hiçbiri açılmıyor oyuna girerken bilgisayar klitleniyor daha sonra C: ile D: disk'ini birleştirdim ve oyunlar sıkıntısız açılmaya başladı soru ne olabilir yine dosyalarımı kaybetmek istmeiyorum.

HD Tune ile Benchmark, Eror Scan, Bad Sector, Healt testlerini yapıp sonuçları iletirsen HDD'nin durumunu görebiliriz. @uqust
Gta 5 yukluyordum bilgisayari acik biraktim ve yattim sabah kalktigimda siyah ekran vardi ve guc tusuna bastigim gibi kapandi normalde 2 3 saniye basili tutardim. Yeniden actigimda disk kullanimi %100 altina inmiyordu kac kere yeniden baslattim en sonunda format atmak istedim atilmiyor suan %30 larda takiliyor bazen guncellestirmeler yapiliyorda kaliyor kuruluncada hazirlaniyorda kaliyor galiba sorun yine HDD'de servis yeni degistirmisti tekrar gindericem herhaldeneden boyle bisey oldu anlamis degilim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı