Yerel Disk D İçindeki Dosyalar Silindi

Glompf

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Yerel Disk D içinde yaklaşık 10 tane dosya vardı ve dosyaların toplam boyutu 70-80 GB civarıydı, az önce diske girdiğim de böyle bir şey ile karşılaştım D diskinin içi bomboş dosyalarımın hiçbiri yok. 244 GB boş / 244 GB Toplam olarak görünüyor. "Maintenancetool. Dat" diye bir dosya oluşmuş 18.09 sabah 8: 26 tarihinde o saatte hiçbir şey de yapmadım bilgisayarda sadece açık duruyordu.

Virüs de yok tarattım ayrıca disk yönetiminden de baktım bir sorun yok.
Sizce ne olmuş olabilir? Dosyalarımı geri getirebilme şansım var mı?

Yardımlarınızı bekliyorum.

dosyalarını
bu program ile geri getirebilirsin.fakat hepsini getirir diyemem.

Hocam peki bu D diski içindeki "maintenancetool.dat" nedir?
İnternetten bakıyorum alakalı hiçbir şey bulamadım bu sorunun sebebi ne yani bulamıyorum.

Hocam peki bu D diski içindeki "maintenancetool.dat" nedir?
İnternetten bakıyorum alakalı hiçbir şey bulamadım bu sorunun sebebi ne yani bulamıyorum.
bu dosya windowsun bakım aracı gibi bişe silebilirsin sıkıntı çıkarmaz fakat silemezsen diski temizle diyerek silebilirsin

bu dosya windowsun bakım aracı gibi bişe silebilirsin sıkıntı çıkarmaz fakat silemezsen diski temizle diyerek silebilirsin
Teşekkür ederim dediğiniz program ile dosyalarımı kurtarıyorum şuan fakat bazıları zarar görmüş kurtarılamaz durumda onlar için yapabilecek başka bir şey yok sanırım değil mi?
Hiç bir dosyayı kurtaramadım hepsi bozuk olarak gösteriyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…