myth_7741 Decapat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1 12 Haziran 2019 #1 Az önce Steam'den oyun indirdim fakat C'de yer yoktu, ben de D'ye attım fakat kısayola tıkladıktan sonra "Uygulama bulunamadı" hatası verdi. Steam'den erişilebilir herhalde oyuna ama ben kısayol üzerinden erişmek istiyorum oyuna.
Az önce Steam'den oyun indirdim fakat C'de yer yoktu, ben de D'ye attım fakat kısayola tıkladıktan sonra "Uygulama bulunamadı" hatası verdi. Steam'den erişilebilir herhalde oyuna ama ben kısayol üzerinden erişmek istiyorum oyuna.
Kaan Adem Denge Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nilüfer, Bursa , Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #2 Steam ayarlarından oyun kütüphanelerine D'yi ekleyip, oyun dosyalarını tekrar kontrol edip deneyebilirsen muhtemelen çözülecektir.
Steam ayarlarından oyun kütüphanelerine D'yi ekleyip, oyun dosyalarını tekrar kontrol edip deneyebilirsen muhtemelen çözülecektir.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.205 Makaleler 1 Çözümler 13 12 Haziran 2019 #3 Steam'dan oyunun dosya konumunu açın> oyunun .exe'sini bulun> sağ tık > kısayol oluştur deyin oluşturulan kısayolu istediğiniz yere atın.
Steam'dan oyunun dosya konumunu açın> oyunun .exe'sini bulun> sağ tık > kısayol oluştur deyin oluşturulan kısayolu istediğiniz yere atın.