S svmetehan Kilopat Katılım 15 Kasım 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2017 #1 2-3 gün önce bilgisayara format attım ama bir şey fark ettim. D: üzerinden herhangi bir okuma yapmaya çalıştığım an bilgisayar donup kapanıyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2017
2-3 gün önce bilgisayara format attım ama bir şey fark ettim. D: üzerinden herhangi bir okuma yapmaya çalıştığım an bilgisayar donup kapanıyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 16 Kasım 2017 #2 Başlata CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. Sonra D: enter, CHKDSK /f /r yazıp enter. Gelen soruya y basıp onaylayın. Biraz uzun sürebilir.
Başlata CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. Sonra D: enter, CHKDSK /f /r yazıp enter. Gelen soruya y basıp onaylayın. Biraz uzun sürebilir.
S svmetehan Kilopat Katılım 15 Kasım 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2017 #3 Onu da denedim HD Tune ile bad sector taratmayı da D: ile işlem yapıldığı an donuyor 1-2 tane bad sector buldu ama dediğim gibi kapanıyor
Onu da denedim HD Tune ile bad sector taratmayı da D: ile işlem yapıldığı an donuyor 1-2 tane bad sector buldu ama dediğim gibi kapanıyor