Çözüldü Yerel Disk D'de ki dosyalar zarar görmeden format atma

• Konuyu başlatan s3fa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 3.149
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

s3fa

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da okuduğunuz gibi Yerel disk D diskini sıfırlamadan format atma nasıl olur?

Çözüm
Format atarken hangi diski seçersen o biçimlendirilir zaten kurulum ekranında sadece C: diskini biçimlendirirsin D: kısmını ellemezsin. Sistemi de C: diskine kurarsın.
Format ekranında D sürücüsüne dokunmadığınız sürece sorun yok. C sürücüsünü silip "Yeni" diyebilirsiniz. Ya da C'yi bile silmeden üstüne kurarsınız ve eski Windows ve dosyalarınız Windows.old klasörüne taşınır.

Format ekranında D sürücüsüne dokunmadığınız sürece sorun yok. C sürücüsünü silip "Yeni" diyebilirsiniz. Ya da C'yi bile silmeden üstüne kurarsınız ve eski Windows ve dosyalarınız Windows.old klasörüne taşınır.
Zaten öyle yaptım, silmeden üstüne kurdum ama eski dosyalarım gerekmediği için Windows.old dosyasını tamamen sildim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı