yunus emre Megapat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 898 Çözümler 2 1 Ocak 2014 #1 Bilgileri geri getirebilme şansım var mı ?
UltimateUSTA Hectopat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 310 Yer Merkez/DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2014 #2 Sistemi geri yükleme yapabilirsin ama olur mu bilmiyorum.
yunus emre Megapat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 898 Çözümler 2 1 Ocak 2014 #3 Yok yaptım oda olmuyor.
UltimateUSTA Hectopat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 310 Yer Merkez/DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2014 #4 O zaman bence yapabileceğin birşey yoktur ama arkadaşlar belki bulur. Bir de bilgileri nasıl silmeyi başardın?
O zaman bence yapabileceğin birşey yoktur ama arkadaşlar belki bulur. Bir de bilgileri nasıl silmeyi başardın?
yunus emre Megapat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 898 Çözümler 2 1 Ocak 2014 #5 Ya bilmiyorum D de her zaman yedekli olarak kalırdı. Sildimmi buharlaşıp mı uçtu anlamıyorum.
UltimateUSTA Hectopat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 310 Yer Merkez/DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2014 #6 yunus emre dedi: Ya bilmiyorum D de her zaman yedekli olarak kalırdı. Sildimmi buharlaşıp mı uçtu anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun benim yapabileceğim birşey yok.Keşke harici diske yedekleseydiniz bilgileri.
yunus emre dedi: Ya bilmiyorum D de her zaman yedekli olarak kalırdı. Sildimmi buharlaşıp mı uçtu anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun benim yapabileceğim birşey yok.Keşke harici diske yedekleseydiniz bilgileri.
yunus emre Megapat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 898 Çözümler 2 1 Ocak 2014 #7 Eyvallah kardeşim sağol. Kurtarma programlarıyla bi şey yapmaya çalışıyorum bakalım inşallah bi sonuç elde ederim.
Eyvallah kardeşim sağol. Kurtarma programlarıyla bi şey yapmaya çalışıyorum bakalım inşallah bi sonuç elde ederim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 1 Ocak 2014 #8 Bu video rehbere bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 15 Mart 2014
Bu video rehbere bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yunus emre Megapat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 898 Çözümler 2 2 Ocak 2014 #9 Tamamdır sağolun Recep bey. - - - Güncellendi - - - - - - Güncellendi - - - Recep bey dediğiniz gibi yaptım ama hiç bir şekilde bilgilerimi bulamadı. Programı demo olarak kullanıyorum o yüzden olabilir mi ?
Tamamdır sağolun Recep bey. - - - Güncellendi - - - - - - Güncellendi - - - Recep bey dediğiniz gibi yaptım ama hiç bir şekilde bilgilerimi bulamadı. Programı demo olarak kullanıyorum o yüzden olabilir mi ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Ocak 2014 #10 Demo ile ilgilisi olduğunu sanmıyorum. Dosyaların üstüne yazıldıysa bulunamaz. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2014