Çözüldü Yerel Disk D'nin adı değişti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhabalar, iyi forumlar. Ben Siemens'in TIA Portal isimli PLC kontrol ve kodlama programını kurarken bu program benim Yerel Disk D'nin adını gönderdiğim görseldeki gibi değiştirdi. Denediğim hiçbir yöntem ismi eski haline getirmedi. Disk yönetiminden değiştirmeyi denedim, olmadı ama disk yönetim sayfasında diskin adı halen Yerel Disk D olarak gözüküyor. Sadece bilgisayarım kısmında görseldeki gibi. Buna ek olarak programı sildim düzelmedi. Bunu diski silmeden ya da bilgisayarı formatlamadan düzeltmemin bir yolu yok mudur ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Yönetici olarak komut istemini açın aşağıdaki komutları girdikten sonra ekran görüntüsünü bizimle paylaşın.
dir D: /A:S
dir D: /A:H

Hocam autorun.inf dosyasını D: Diskinden silerseniz düzelir. Problem yok.

Merhabalar, dediğiniz kodu yazdım görseli atıyorum

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-03-12 175306.png
    25,7 KB · Görüntüleme: 149
İkinci komutu da yazıp atar mısınız? Eğer autorun.inf dosyası varsa sistem dosyası veya gizli dosya olabileceğinden gözükmeyebilir.

Ya da doğrudan D: dizini içinde komut isteminde del autorun.inf komutunu girerseniz, dizine atanan otomatik simge ve dizin adını belirleyen dosya silinir.

Şimdi ismini normal yoldan değiştirip bilgisayarı yeniden başlatırsanız düzelir.

İkinci kodu da yazdım ekran görüntüsü bu dur autorun.inf dosyasını Dnin içinde buldum ama yukarda da yazdığım gibi sadece simgeyi eski haline getirdi isim değiştirmedi
Kapatıp açmanız gerek isim için.

Hocam gerek yok kapatıp açınca düzelecek.
Demin resetledim ama düzelmedi tekrardan yapayım

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-03-12 175639.png
    38,9 KB · Görüntüleme: 131
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…