Delandric Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 21 9 Eylül 2022 #1 Yerek disk D'ye erişemiyorum. Sebebi ne olabilir? Dosya Ekleri Screenshot_2.png 12,2 KB · Görüntüleme: 45
Çözüm Afeka 9 Eylül 2022 Delandric dedi: Yerek disk D'ye erişemiyorum. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Biçimlendir.
Delandric dedi: Yerek disk D'ye erişemiyorum. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Biçimlendir.
Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2022 #2 Delandric dedi: Yerek disk D'ye erişemiyorum. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Biçimlendir. Artı 0 Eksi Çözüm
Delandric dedi: Yerek disk D'ye erişemiyorum. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Biçimlendir.
KS KS Delandric Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 21 9 Eylül 2022 #3 Afeka dedi: Biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam sağ olun, bütün dosyalar gitti ama yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
Afeka dedi: Biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam sağ olun, bütün dosyalar gitti ama yapacak bir şey yok.
Irvine Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 211 Çözümler 1 9 Eylül 2022 #4 Delandric dedi: Yerek disk D'ye erişemiyorum. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmenize çok sevindim, peki sorunun ne sebepten kaynaklandığını biliyor veya tahmin edebiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Delandric dedi: Yerek disk D'ye erişemiyorum. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmenize çok sevindim, peki sorunun ne sebepten kaynaklandığını biliyor veya tahmin edebiliyor musunuz?