M Messi1031 Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarımda yerel disk C ve yerel disk E vardı. Durduk yerde yerel disk E kayboldu. Steam ve Steam'den indirdiğim oyunlara erişim sağlayamıyorum. Sürekli eklediğim fotoğraftaki hatayı veriyor. Çok özür dilerim yerel disk e kaybolmuş. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (72).png 665,2 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2024
Arkadaşlar bilgisayarımda yerel disk C ve yerel disk E vardı. Durduk yerde yerel disk E kayboldu. Steam ve Steam'den indirdiğim oyunlara erişim sağlayamıyorum. Sürekli eklediğim fotoğraftaki hatayı veriyor. Çok özür dilerim yerel disk e kaybolmuş.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Ocak 2024 #2 Bilgisayar yönetimi içerisindeki "Disk yönetimi" bölümünü atar mısınız?
M Messi1031 Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #3 Lasty dedi: Bilgisayar yönetimi içerisindeki "Disk yönetimi" bölümünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Fakat bir videodan diski 2 ye böldüm ve sorunum düzeldi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lasty dedi: Bilgisayar yönetimi içerisindeki "Disk yönetimi" bölümünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Fakat bir videodan diski 2 ye böldüm ve sorunum düzeldi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et