B Bekir Öztürk Ziyaretçi 19 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar ben 2 tane harddisk kullanıyorum. C'de Windows ve programlar kurulu, D'ye ise Dizi ve Film arşivi yapacağım. Ama Arşiv yapacağım harddisk D değil I olarak gözüküyor. Ben bu harddiski nasıl D olarak gösterebilirim?
Arkadaşlar ben 2 tane harddisk kullanıyorum. C'de Windows ve programlar kurulu, D'ye ise Dizi ve Film arşivi yapacağım. Ama Arşiv yapacağım harddisk D değil I olarak gözüküyor. Ben bu harddiski nasıl D olarak gösterebilirim?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 19 Temmuz 2014 #2 Disk Yönetimi'nden girip harfleri değiştirebilirsin. DVD-RW sürücüye başka bir harf ata önce. Daha sonra Yerel Disk'ine D'yi atayabilirsin.
Disk Yönetimi'nden girip harfleri değiştirebilirsin. DVD-RW sürücüye başka bir harf ata önce. Daha sonra Yerel Disk'ine D'yi atayabilirsin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Temmuz 2014 #3 Egemen bey'in dediğini yapın ancak kullanılmayan bir harf atayın. Kullanılan bir sürücü ile değiştirirseniz sorunlar çıkar.
Egemen bey'in dediğini yapın ancak kullanılmayan bir harf atayın. Kullanılan bir sürücü ile değiştirirseniz sorunlar çıkar.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 19 Temmuz 2014 #4 Murat5038 dedi: Egemen bey'in dediğini yapın ancak kullanılmayan bir harf atayın. Kullanılan bir sürücü ile değiştirirseniz sorunlar çıkar. Genişletmek için tıkla... Aynı uyarıyı Windows da yapıyor. Mesajlarınız için teşekkürler. Konunun kilitlenmesini talep ediyorum.
Murat5038 dedi: Egemen bey'in dediğini yapın ancak kullanılmayan bir harf atayın. Kullanılan bir sürücü ile değiştirirseniz sorunlar çıkar. Genişletmek için tıkla... Aynı uyarıyı Windows da yapıyor. Mesajlarınız için teşekkürler. Konunun kilitlenmesini talep ediyorum.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 19 Temmuz 2014 #5 Rica ederiz. Sorun çözüldüğüne göre konu kilit.