E Enes Gürer Megapat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #1 Benim bilgisayarımda 2 tane ayrılmış disk var "c" ile "d" onları birleştirmek istiyorum nasıl yaparım?
Benim bilgisayarımda 2 tane ayrılmış disk var "c" ile "d" onları birleştirmek istiyorum nasıl yaparım?
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #2 Burada disk birleştirme detaylı anlatılmış @Recep Baltaş tarafından. Disk temizleme, disk birleştirme ve sürücü sıkıştırma | Technopat Sosyal
Burada disk birleştirme detaylı anlatılmış @Recep Baltaş tarafından. Disk temizleme, disk birleştirme ve sürücü sıkıştırma | Technopat Sosyal
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2014 #3 Format atarken diskin ikisinide sil. Tek bir alan olarak ayrılmamış alan yazıcak. Biçimlendirin ve windows kurun.
Format atarken diskin ikisinide sil. Tek bir alan olarak ayrılmamış alan yazıcak. Biçimlendirin ve windows kurun.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Temmuz 2014 #4 Disk Birleştirme ve Sürücü Birleştirme farklı şeylerdir. Minitool Partition Wizard kurun ve 21:20'den itibaren yapılanları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Disk Birleştirme ve Sürücü Birleştirme farklı şeylerdir. Minitool Partition Wizard kurun ve 21:20'den itibaren yapılanları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 3 Temmuz 2014 #5 Mümin Alan dedi: Burada disk birleştirme detaylı anlatılmış @Recep Baltaş tarafından. Disk temizleme, disk birleştirme ve sürücü sıkıştırma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Disk birleştirme bildiğim kadarıyla parçalanmış dosyaları birleştiriyor. Arkadaşın istediği farklı bir şey.
Mümin Alan dedi: Burada disk birleştirme detaylı anlatılmış @Recep Baltaş tarafından. Disk temizleme, disk birleştirme ve sürücü sıkıştırma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Disk birleştirme bildiğim kadarıyla parçalanmış dosyaları birleştiriyor. Arkadaşın istediği farklı bir şey.