Yerel hesap ile oturum açmadan şifre nasıl kaldırılır?

anldrumzz

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar açıldığında direkt şifre sormadan masaüstüne gelsin istiyorum, yerel hesap kullanmak istemiyorum. Bunun bir yolu var mı?

1687795250116.png

Bunu denersen belki olur.

Bilgisayar açıldığında direkt şifre sormadan masaüstüne gelsin istiyorum, yerel hesap kullanmak istemiyorum. Bunun bir yolu var mı?

Hocam YouTube'da videosu vardı ben o şekilde çözdüm Bilgisayarın tuşuna bastığımda parola girmeden Windows direkt olarak açılıyor.

Netplwiz ile yapılıyor kendi Microsoft hesabım açık sonradan PIN ekledim ve hala şifre istemiyor sadece kendim oturumu kapattığımda tekrar oturum açarken istiyor PIN.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam YouTube'da videosu vardı ben o şekilde çözdüm bilgisayarın tuşuna bastığımda parola girmeden Windows direkt olarak açılıyor.

Netplwiz ile yapılıyor kendi Microsoft hesabım açık sonradan pın ekledim ve hala şifre istemiyor sadece kendim oturumu kapattığımda tekrar oturum açarken istiyor pın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam attığınızı yaptım fakat başlangıçta ağ hatası deyip parola soruyor. Arada da "Kullanıcı adı veya parola yanlış. Yeniden deneyin." hatasını alıyorum.

Hocam attığınızı yaptım fakat başlangıçta ağ hatası deyip parola soruyor. Arada da "Kullanıcı adı veya parola yanlış. Yeniden deneyin." hatasını alıyorum.

Allah Allah ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı