G Glitchrain Femtopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Selamlar arkadaşlar, sizce Microsoft hesabı mı? Yoksa yerel hesap mı? Ben az önce yerel hesaba geçtim ama yerel hesap denilince biraz tırstım sanki, bilgisayara girme olayı falan olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
Selamlar arkadaşlar, sizce Microsoft hesabı mı? Yoksa yerel hesap mı? Ben az önce yerel hesaba geçtim ama yerel hesap denilince biraz tırstım sanki, bilgisayara girme olayı falan olabilir mi?
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 21 Aralık 2020 #2 Bence her türlü Microsoft hesabı, daha güvenli bence.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 21 Aralık 2020 #3 Microsoft hesabı.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #4 Microsoft Hesabı diğer cihazların ile senkronizasyon için gereklidir. Sizin dediğiniz olay admin hesabı için geçerli (sızma, güvenlik tehdidi).
Microsoft Hesabı diğer cihazların ile senkronizasyon için gereklidir. Sizin dediğiniz olay admin hesabı için geçerli (sızma, güvenlik tehdidi).
G Glitchrain Femtopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #5 Kayra Temel dedi: Bence her türlü Microsoft hesabı, daha güvenli bence. Genişletmek için tıkla... Yerel hesaba geçtim 2-3 saat önce, Nasıl silebilirim yerel hesabı?
Kayra Temel dedi: Bence her türlü Microsoft hesabı, daha güvenli bence. Genişletmek için tıkla... Yerel hesaba geçtim 2-3 saat önce, Nasıl silebilirim yerel hesabı?