Y yTa96 Femtopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, başlıktaki gibi yönetici hesabımın şifresini unuttum ve 2. kullanıcı olan yerel hesaptan girdim tüm kombinasyonları denedim olmadı.
Arkadaşlar merhaba, başlıktaki gibi yönetici hesabımın şifresini unuttum ve 2. kullanıcı olan yerel hesaptan girdim tüm kombinasyonları denedim olmadı.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 8 Mart 2025 #2 Kurtarma menüsünden CMD ile yönetici hesap eklemeyi denediniz mi?
Y yTa96 Femtopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Kurtarma menüsünden CMD ile yönetici hesap eklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... yok kurtarma yerinde cmd yok 9 tane seçenek var sadec yönetici olarak açamıyorum cmdyi
Sakuya Izayoi dedi: Kurtarma menüsünden CMD ile yönetici hesap eklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... yok kurtarma yerinde cmd yok 9 tane seçenek var sadec yönetici olarak açamıyorum cmdyi
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 8 Mart 2025 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda bulunan yöntemi denediniz mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda bulunan yöntemi denediniz mi?
Y yTa96 Femtopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda bulunan yöntemi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır şimdi bakıcam eyer olursa çözüm atarım malesef olmadı video izledim ama cd veya usb olmadığı için yapamadım kurtarmadan adminastörü aktive etsem çalışırmı Son düzenleme: 8 Mart 2025
Sakuya Izayoi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda bulunan yöntemi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır şimdi bakıcam eyer olursa çözüm atarım malesef olmadı video izledim ama cd veya usb olmadığı için yapamadım kurtarmadan adminastörü aktive etsem çalışırmı
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 8 Mart 2025 #6 Deneyebilirsiniz bu da bir yöntem.