mustafacelebi Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2014 #1 Başlıkta dediğim gibi ; Mesela 192.168.2.1 adresine gittiğimde benim ona yüklediğim HTML açılacak böyle bir şey mümkün mü ?
Başlıkta dediğim gibi ; Mesela 192.168.2.1 adresine gittiğimde benim ona yüklediğim HTML açılacak böyle bir şey mümkün mü ?
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2014 #2 mustafacelebi dedi: Başlıkta dediğim gibi ; Mesela 192.168.2.1 adresine gittiğimde benim ona yüklediğim HTML açılacak böyle bir şey mümkün mü ? Genişletmek için tıkla... Öyle birşey olması lazım. Bilgisayarını sunucu haline getirerek yapıyordun. Ama tam olarak hatırlamıyorum ben
mustafacelebi dedi: Başlıkta dediğim gibi ; Mesela 192.168.2.1 adresine gittiğimde benim ona yüklediğim HTML açılacak böyle bir şey mümkün mü ? Genişletmek için tıkla... Öyle birşey olması lazım. Bilgisayarını sunucu haline getirerek yapıyordun. Ama tam olarak hatırlamıyorum ben
mustafacelebi Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2014 #3 kornoloji dedi: Öyle birşey olması lazım. Bilgisayarını sunucu haline getirerek yapıyordun. Ama tam olarak hatırlamıyorum ben Genişletmek için tıkla... İnternette sunucu haline getirme hakkında bir rehber var mı peki ?
kornoloji dedi: Öyle birşey olması lazım. Bilgisayarını sunucu haline getirerek yapıyordun. Ama tam olarak hatırlamıyorum ben Genişletmek için tıkla... İnternette sunucu haline getirme hakkında bir rehber var mı peki ?
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2014 #4 mustafacelebi dedi: Peki nasıl sunucu haline getirebilirim ? Genişletmek için tıkla... Windowsun kendi içinde ayarı veya hizmeti vardı. Nasıl yapılcağını hayırlamıyorum ama araştırarak bulabilirsin. Ya da bilen biri illaki vardır
mustafacelebi dedi: Peki nasıl sunucu haline getirebilirim ? Genişletmek için tıkla... Windowsun kendi içinde ayarı veya hizmeti vardı. Nasıl yapılcağını hayırlamıyorum ama araştırarak bulabilirsin. Ya da bilen biri illaki vardır