Yerel kullanıcılardaki bilinmeyen dosyalar

firatbtw

Decapat
Daha fazla  
Selam, arkadaşlar sistem C: Klasörüne girdiğim zaman alakasız bir şekilde kullanıcı isimleri var. Bunun olma sebebi nedir? Bunları silsem sorun yaşar mıyım? Ortak ve Fırat hariç nereden yüklendi ve ne olduklarını bilmiyorum.

Tam tarama yapın. Bilinmeyen semboller hiç iç açıcı değil. (F?rat)

Sistemimde Photoshop ve Premiere Pro hariç bütün programlar orijinal lisanslı. Bu 2 programı önceden yüklediğim sitelerden yükledim ve hiç böyle sorunlar ve dosya oluşturmaları yaşamamıştım. Galiba metin2 yükledikten sonra oldu bunlar. Ve ne tuhaftır ki sistem virüs taraması yapmama izin vermiyor.

Kaspersky yükleyin.

O sembolleri el ile girmek imkansız kesinlikle zararlı yazılım veya program aracılığı ile oluşturulmuş bir klasör.
Microsoft Defender bir şey bulamıyor. Harici bir yazılım kurmam gerekecek. Dediğim gibi saydığım 2 program harici metin2 yüklü o programları önceden de kurdum böyle sorunlar olmamıştı tuhaf ya durudk yere uğraşıyoruz.
Kaspersky yükleyin.
Galiba öyle olacak çünkü defender tarama yapmıyor bir şey engelliyor. Bir de tuhaf olan şey güvenlik duvarım devre dışı bırakılmış.

Kaspersky yükleyin.
Peki bu dosyaların "elle" silinmesi bir sıkıntı çıkarır mı? Diyelim ki programlar virüs olarak tanımadı ve silinmedi. Bunun haricinde ne yapmam gerekir?

Son düzenleme:

Evet Kaspersky veya Malwarebytes ile taratırsan iyi olur, onları kurarken arka planda Windows'un kendi yazılım temizleme aracını kullanabilirsin hızlı tarama yapmayı dene WINDOWS + R > mrt

Kaspersky yükleyin.
Evet Kaspersky veya Malwarebytes ile taratırsan iyi olur, onları kurarken arka planda Windows'un kendi yazılım temizleme aracını kullanabilirsin hızlı tarama yapmayı dene WINDOWS + R > mrt
Sistemde bir adet virüs buldu. O da eski yedek dosyalarımda bulunan program veya dosyalar arasında bulunan AutoKMS programı. Onun haricinde bir virüs bulmadı. E peki bunun olma sebebini nasıl bulacağız şimdi? Kaspersky programını da indirip çalıştıracağım umarım o detaylı bir aramadan sonra bulup bu sorunu çözebilir.

Yeni konu açmaktansa konuya ek bir yorum yapayım bari. Bunları silmek dosyalara zarar verir mi acaba? F?rat dosyasını açtığım zaman metin2 uzantılı bir şey gözüküyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…