Ardaa058 Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 Liseye geçeceğim, yerel yerleştirme ile gitmek istiyorum nasıl yapacağım? Gidebileceğim liseleri nasıl öğrenebilirim?
Liseye geçeceğim, yerel yerleştirme ile gitmek istiyorum nasıl yapacağım? Gidebileceğim liseleri nasıl öğrenebilirim?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #2 Ardaa058 dedi: Liseye geçeceğim, yerel yerleştirme ile gitmek istiyorum nasıl yapacağım? Gidebileceğim liseleri nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Yerel yerleştirme dediğiniz OBP puanı ile alan okullar mı?
Ardaa058 dedi: Liseye geçeceğim, yerel yerleştirme ile gitmek istiyorum nasıl yapacağım? Gidebileceğim liseleri nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Yerel yerleştirme dediğiniz OBP puanı ile alan okullar mı?
Ardaa058 Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 TimoLoX dedi: Yerel yerleştirme dediğiniz OBP puanı ile alan okullar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, direk yakın olduğum okullara girmemi sağlayan yerel yerleştirm sistemi.
TimoLoX dedi: Yerel yerleştirme dediğiniz OBP puanı ile alan okullar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, direk yakın olduğum okullara girmemi sağlayan yerel yerleştirm sistemi.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 Ardaa058 dedi: Hayır, direk yakın olduğum okullara girmemi sağlayan yerel yerleştirm sistemi. Genişletmek için tıkla... İyi de okul sana yakınsa direkt oraya giremiyorsunuz ki. Öyle bir şey yok. Kayıt alanı içerisindeki sınavsız alan okullara bakın.
Ardaa058 dedi: Hayır, direk yakın olduğum okullara girmemi sağlayan yerel yerleştirm sistemi. Genişletmek için tıkla... İyi de okul sana yakınsa direkt oraya giremiyorsunuz ki. Öyle bir şey yok. Kayıt alanı içerisindeki sınavsız alan okullara bakın.
Ardaa058 Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #5 TimoLoX dedi: İyi de okul sana yakınsa direkt oraya giremiyorsunuz ki. Öyle bir şey yok. Kayıt alanı içerisindeki sınavsız alan okullara bakın. Genişletmek için tıkla... Sorum da o zaten, kayıt alanı içerisindeki liseleri nasıl öğrenirim.
TimoLoX dedi: İyi de okul sana yakınsa direkt oraya giremiyorsunuz ki. Öyle bir şey yok. Kayıt alanı içerisindeki sınavsız alan okullara bakın. Genişletmek için tıkla... Sorum da o zaten, kayıt alanı içerisindeki liseleri nasıl öğrenirim.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #6 Ardaa058 dedi: Sorum da o zaten, kayıt alanı içerisindeki liseleri nasıl öğrenirim? Genişletmek için tıkla... MEB - e-Okul Uygulamaları Bu bağlantıdan bakabilirsiniz.
Ardaa058 dedi: Sorum da o zaten, kayıt alanı içerisindeki liseleri nasıl öğrenirim? Genişletmek için tıkla... MEB - e-Okul Uygulamaları Bu bağlantıdan bakabilirsiniz.