lovecano Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 124 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #1 Merhabalar baraj puanı düştü yerleştirme puanları hesaplanacak mı? Hesaplanacaksa ne zaman hesaplanır?
Merhabalar baraj puanı düştü yerleştirme puanları hesaplanacak mı? Hesaplanacaksa ne zaman hesaplanır?
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #2 Şu an tercih yapabilenler için yeni bir hesaplama olmayacak. Sıralaması hesaplanmayanlar ek tercih zamanı tercih yapabilecek.
Şu an tercih yapabilenler için yeni bir hesaplama olmayacak. Sıralaması hesaplanmayanlar ek tercih zamanı tercih yapabilecek.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 11 Ağustos 2021 #3 Tekrar hesaplanma olayı olmayacak. Barajı geçemeyenler için ek tercih gibi bir şey olacak. Onun tarihini ilerleyen zamanlarda duyururlar.
Tekrar hesaplanma olayı olmayacak. Barajı geçemeyenler için ek tercih gibi bir şey olacak. Onun tarihini ilerleyen zamanlarda duyururlar.
atilla algk Decapat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #4 333365 dedi: Tekrar hesaplanma olayı olmayacak. Barajı geçemeyenler için ek tercih gibi bir şey olacak. Onun tarihini ilerleyen zamanlarda duyururlar. Genişletmek için tıkla... Tekrar hesaplanma olayı daha belli değil diye biliyorum.
333365 dedi: Tekrar hesaplanma olayı olmayacak. Barajı geçemeyenler için ek tercih gibi bir şey olacak. Onun tarihini ilerleyen zamanlarda duyururlar. Genişletmek için tıkla... Tekrar hesaplanma olayı daha belli değil diye biliyorum.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 11 Ağustos 2021 #5 atilla algk dedi: Tekrar hesaplanma olayı daha belli değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onun için ek tercih falan açacağız dediler. Büyük ihtimalle hesaplamazlar.
atilla algk dedi: Tekrar hesaplanma olayı daha belli değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onun için ek tercih falan açacağız dediler. Büyük ihtimalle hesaplamazlar.
atilla algk Decapat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #6 333365 dedi: Onun için ek tercih falan açacağız dediler. Büyük ihtimalle hesaplamazlar. Genişletmek için tıkla... Şimdi meslek lisesi mezunu için ek puan felan veriliyor. Onlar için ne olacak biliyor musunuz? Benim tahminim tekrar hesaplarlar gibi.
333365 dedi: Onun için ek tercih falan açacağız dediler. Büyük ihtimalle hesaplamazlar. Genişletmek için tıkla... Şimdi meslek lisesi mezunu için ek puan felan veriliyor. Onlar için ne olacak biliyor musunuz? Benim tahminim tekrar hesaplarlar gibi.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 11 Ağustos 2021 #7 atilla algk dedi: Şimdi meslek lisesi mezunu için ek puan falan veriliyor. Onlar için ne olacak biliyor musunuz? Benim tahminim tekrar hesaplarlar gibi. Genişletmek için tıkla... Ne olacağı belli değil de onlar için tekrardan hesaplanır gibime geliyor benim de.
atilla algk dedi: Şimdi meslek lisesi mezunu için ek puan falan veriliyor. Onlar için ne olacak biliyor musunuz? Benim tahminim tekrar hesaplarlar gibi. Genişletmek için tıkla... Ne olacağı belli değil de onlar için tekrardan hesaplanır gibime geliyor benim de.