Ais'e kaç saattir giremiyorum. Sonucumu buradan öğrendim direkt açtı.
ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi
sonuc.osym.gov.tr
e-Devlet'ten ÖSYM sistemine giriş yapmayı deneyin ilk başlarda olmayacaktır 2. veya 3. yenilediğinizde olacaktır geçen sene öyle yapmıştım.
Hocam buradaki şifre e-Devlet ile aynı mı sabahtandır bir sürü şifre denedim burada ama açmadı.
aynı sifre değil hocamHocam buradaki şifre e-Devlet ile aynı mı sabahtandır bir sürü şifre denedim burada ama açmadı.
Kaç kere denedim hatırlamıyorum.
Daha Önceden Ösym Sifresi Oluşturduysanız Girebilirsiniz Yoksa Yanlızca E devletten giriş yapın dedigim gibiHocam buradaki şifre e-Devlet ile aynı mı sabahtandır bir sürü şifre denedim burada ama açmadı.
Kaç kere denedim hatırlamıyorum.
Ulaşamassınız Ösym Hesabı OluşturunÖSYM şifremi bilmiyorum. Unuttum dediğimde de çalışmıyor. Nasıl şifreme ulaşabilirim hocam?
olsun Hocam Umudunuzu Kesmeyin Birdahakine İnşAllah Daha İyi Bir Sonuç AlırsınizŞimdi denedim de ÖSYM şifremi yanlış giriyormuşum. Yerleşememişim nasıl olduysa artık.
Ulaşamazsınız ÖSYM hesabı oluşturun.
Olsun hocam umudunuzu kesmeyin birdahakine inşallah daha iyi bir sonuç alırsıniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.